• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Umage lamper - Dansk design i høj kvalitet

At gøre sig umage er netop, hvad de gør sig i den danske virksomhed UMAGE (tidligere VITA Copenhagen). De står bag adskillelige smukke, funktionelle og bæredygtige designs i høj kvalitet. Deres produkter sælges til fornuftige priser, som gør dem tilgængelige for alle. Disse ambitioner har været drivkraften, som har vækstet virksomheden således, at Umage i dag er repræsenteret i over 1.500 butikker i mere end 50 lande.

Her på Luxer har vi forelsket os i Umages lamper, der er særdeles flotte og i varierende udvalg til overkommelige priser. Derudover er vi begejstrerede over, at de tænker bæredygtighed ind i deres produkter. Umages repertoire spænder bredt og rummer et stort udvalg af lampeskærme, pendler, standere og ophæng med forskellige udtryk, som vi kort vil præsentere dig for her.

Umage lamper fås i mange tilfælde som en seperat lampeskærm som du selv kombinere med et lampeophæng eller en lampefod. Du kan derfor selv sætte stort præg på udtrykket i dine Umage lamper.

Umage lampeskærme

De fleste af lampeskærmene fra Umage er fleksible og kan således kombineres med Umages belysningstilbehør (se standere og ophæng). Dette giver dig den unikke mulighed for selv at vælge, hvordan din Umage lampe skal designes. Du kan sætte din lampeskærm sammen med et ophæng, og lade den hænge ned fra loftet som en pendel. Lampeskærmene kan også kombineres med en stander og fungere som bordlampe eller gulvlampe. Indenfor kategorien bliver vi nødt til at nævne de forskellige kogleformede af slagsen, nemlig Aluvia, Conia og Silvia. De er udsøgte i deres design og refererer til naturens skønhed. Formen på disse skærme giver et blødt og blændfrit lys. Disse lampeskærme samles let af sofistikerede blade, som tilsammen skaber disse stilrene, kogleformede lampeskærme. Du skal også præsenteres for EOS fjerlamper, som er håndlavede af naturlige gåsefjer. Diameteren for fjerlamperne spænder fra Micro udgaven på bare 22 cm og op til den store XXL-model på hele 110 cm. Fjerene på lampeskærmene giver en varm og tryg atmosfære i hjemmet.

Umage pendler

Her har Umage også ramt plet i deres designs inden for pendler, så der er noget for enhver smag til overkommelige priser. Mangler du den helt rigtige pendel over spisebordet, i hjørnet af stuen eller hængende over køkkenbordet, så giver Umage dig nogle gode bud. Værd at nævne er den stemningsfyldte Acorn. Som navnet antyder har naturen været inspirationskilde til denne lampe, der er formet som et agern. I kombination med en dekorationspære skaber den en hyggelig belysning med et moderne touch. Med pendlerne Chimes af massivt egetræ bliver vi i de nordiske toner af natur. Deres aflange, smalle form giver et stilbevidst, minimalistisk udtryk, og det smukke egetræ kan give en fornemmelse af at invitere naturen indenfor. Umage har også designet en helt klassisk, elegant pendel ved navn Asteria. Den har en rund og flad form med en stor lysflade, som giver en hyggelig stemning i hjemmet. Denne tidløse pendel har et simpelt udseende, men stadig et eksklusivt design.

Umage lampestandere

En stander fra Umage er ikke bare et stativ til din lampeskærm, men et nøje udtænkt design. De forskellige standere giver dig mulighed for at forvandle din lampeskærm til en bord- eller gulvlampe i et moderne udtryk. I Champagne-serien har standerne en stabil, flad base og en lang, tynd hals som på et champagneglas, hvis ynde ikke er at tage fejl af. Et andet ikonisk design er Tripod-modellerne, som med deres karakteristiske tre ben givet mere kant til den lampe, du skaber med din lampeskærm.

Umage pendelophæng

For at gøre din Umage lampeskærm til en flot pendel, skal den kombineres med et ophæng, som ikke stjæler for meget opmærksomhed. Umage har skabt lampeophæng, som passer naturligt til din lampeskærm og giver et fyldestgørende look. Du kan vælge den prisbillige, helt enkle, tragtformede baldakin i plast, som med sit simple design blender godt ind. Umage har også designet den mere luksuriøse, runde Rosette i metal, der formår at komplimentere lampeskærmen med et minimalistisk udtryk. Endelig kan du vælge et Cannonball-ophæng, der er moderne og dekorativ med inspiration fra en kugles perfekte form, som giver dit lampedesign et ekstra lag. Dette innovative ophæng giver dig mulighed for at hænge op til tre lampeskærme op og i forskellige længder, mens overskydende ledning skjules i kuglen.


Miljøet spiller en rolle

Produktion og salg af belysning må erkendes at hænge sammen med et vist CO2-aftryk på miljø og klima, hvilket ikke kan undgås i denne branche. Umage anerkender denne problemstilling og vil gerne udvise ansvar på flere måder.


Lamper der er bæredygtige!

Tanken bag Umages designs er, at produkterne skal være af høj kvalitet, tidløse og funktionelle. På den måde forlænges holdbarheden, og der kan gøres op med forbrugskulturen. Mange af designene fra Umage kan skilles ad og opdeles, så nøgleelementerne kan genbruges og eventuelle slidte dele kan udskiftes. Alt sammen for at optimere mulighederne for at forlænge produkternes levetid.

Køb nye lamper med minimal emballage

Når du køber en lampe fra Umage kan du blive overrasket over størrelsen og tykkelsen på den æske, du får leveret. Umage bruger så få materialer som muligt i deres indpakning af produkter for at undgå et stort ressourcetab. Pakkerne er ikke større end, at de netop kan rumme dine Umage bestillinger, og det implementeres løbende, at skum og plast erstattes med miljøvenlige materialer. Emballagen kan i øvrigt genanvendes som dekorative opbevaringsbokse, hvilket alt sammen tæller med i klimaregnskabet.

Vidste du...?

At Umage som et led i at optimere bæredygtigheden har allieret sig med NGO One Tree Planted. Det betyder, at hver gang Umage sælger et produkt fremstillet af træ, planter de et nyt. Derudover hjælper du med at minimere plastforurening og støtter oprydningen af verdenshavene hver gang du køber en af Umages polypropylen lampeskærme. Umage donerer 5 % af produktets værdi til den danske NGO; Plastic Change

Hvem, der gør sig Umage

Jacob Nannestad (CEO) og Søren Ravn Christensen (Kreativ chefudvikler) er stifterne af Umage, som grundlagde virksomheden i 2008 dengang under navnet VITA. For at understrege det danske design skiftede de navnet til VITA Copenhagen og i 2018 til Umage, som vi kender dem i dag.

Der er en masse dygtige designere tilknyttet Umage, som med deres kreative sind formår at udvikle Umage og gøre dem til dem, de er nu og bliver i fremtiden. I deres udøvelse af æstetik, funktionalitet og bæredygtighed søger de inspiration i det nordiske landskab og er forankret i det varierede bylandskab og rå natur.

Køb Umage lamper hos Luxer

Umages æstetik og tidløse designs taler for dem selv. Vi er tilhængere af deres tankegang og ambitioner om at passe på miljøet i den udstrækning, det kan lade sig gøre indenfor produktion og salg. 

Vi håber her på Luxer, at vi har vakt din interesse for at gå på opdagelse i Umages univers, og at du bliver inspireret til at invitere Umage ind i dit hjem. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Hurtig levering og udlevering
Tak fin service 😄
Inger Marie Bisgaard
8. Juli 2022
Luxer ydede god support, da jeg pludselig var i leveringstidsnød pga tidsplan fra elektriker.
Anders Børsting
14. December 2020
Nem og Hurtig bestilling
Varen ankom på dagen som beskrevet.
Alt fungerede fint
Eva Carlsen
28. Maj 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot