Umage Chimes Pendel - Mørk Eg
Spar15%
Umage Chimes Pendel - Mørk Eg
navigate_before
  • Umage Chimes Pendel - Mørk Eg
  • Umage Chimes Pendel - Mørk Eg
  • Umage Chimes Pendel - Mørk Eg, Klynge
  • Umage Chimes Pendel - Lys Eg, klynge
  • Umage Chimes Pendel - Lys Eg, Sæt
  • Umage Chimes Pendel - Lys Eg, Klynge
navigate_next
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Chimes Pendel - Mørk Eg

Ref.: 5710302021676
424 Kr
Normalpris: 499 Kr
Den elegante Chimes pendel fra Umage, er en simpel men smuk slank pendel i massivt egetræ. Pendellampen lyser med et behageligt varmt lys på 3000 kelvin som i kombination med det mørke træ skaber en hyggelig atmosfære med en tydelig reference til natur og skov. Ser elegant ud når den benyttes alene, men træder særligt i karakter når den ophænges i klynge eller i serie i f.eks en gang eller over et længere bord.
Leveringstid: 1-2 hverdage

Designeren Asger Risborg Jakobsen har søgt inspiration i skovens mange forskellige træer og lysfaldet mellem bladene. Resultatet er en smuk serie med tre pendeler i organiske materialer med et minimalistisk og moderne udtryk.

Lampen fås også i lys og sort eg og kommer desuden også i en 'Cluster 3' version, hvor 3 pendler er samlet i en smuk klynge monteret i een rosette. Alle versionerne er med indbygget LED der giver et varmt og hyggeligt lys (3000kelvin) Der medfølger 3 meter sort stofledning inkl. en sort metalrosette.

Brug f.eks Chimes pendlen i serie over køkkenbordet, i læsehjørnet ved yndlingsstolen eller i hjørnet af stuen for at skabe en stemningsuld atmosfære.