• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Udendørs loftslamper

Der er ikke meget sjov ved en aften på terrassen, altanen eller i havens pavillon, hvis der mangler den rette belysning. Ganske vist er en klar stjernehimmel betagende at se på, men til tider er det også rart at kunne foretage sig andet i aftenskumringen end stjernekiggeri. Heldigvis findes der efterhånden mange gode løsninger, når det kommer til udendørsbelysning. På denne side præsenterer vi vores loftlamper til udendørs brug. Fælles for dem alle er, at de er designet med tanke på at kunne holde til vind og vejr i de skiftende danske årstider. Af samme årsag kan du med fordel bruge LED-lyskilder til størstedelen af lamperne. Du får nemlig mange fordele, når du vælger LED-belysning, hvilket derfor er vores klare anbefaling.

Loftlamper er et oplagt valg ved hoveddøren, hvor du ønsker lys til at finde nøglehullet og hilse indbudte gæster velkommen. Det er både praktisk og rart, og når du først har fået det installeret, kan det være svært at undvære igen. Når du vælger en loftlampe, får du en klar lyskilde samtidig med, at du undgår, at lyset blænder enten dig eller dine gæster. Udendørsbelysning er dog ikke kun til for at opfylde praktiske formål. Vores loftlamper til udendørs brug er også skabt til at sprede hygge. Med en blid belysning fra oven forlænger du sæsonen for brugen af jeres terrasse, pavillon eller altan. Faktisk tør vi godt gå så langt som at sige, at sommeren bliver lidt længere. Og hvem ønsker ikke det? Loftlamperne kan med fordel kombineres med andre udendørsegnede lyskilder så som vores stolpe- og bedlamper, pullerter, spots og udendørs væglamper. Kig rundt her på siden og find inspiration til, hvordan du skaber de rette rammer omkring din bolig.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Fremragende service og rådgivning. Hurtiig levering uuuden problemer.
Carl-Christian Schmidt
29. April 2022
God kundeservice og fik leveret varen hurtigt.
Frank Bovbjerg
30. Maj 2021
Luxer har rigtig god smag med lamper i høj kvalitet og flot design. Har købt flere lamper her allerede, og får altid topklasse service.
Lars Nikolajsen
19. Oktober 2020
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot