• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Stolpe- og bedlamper

Hvorfor kun have fornøjelse af din smukke have i de lyse timer, hvor solen oplyser herlighederne? Med den rette havebelysning kan du nyde blomsterne og naturen, lige når det passer dig. Din bolig behøver heller ikke ligne et dystert spøgelseshus, blot fordi mørket er faldet på. Vi har flere flotte lamper til din forhave og boligens indgangsparti. I denne kategori finder du højkvalitetslamper til at oplyse området omkring dit hus.

Alle vores lamper her på siden er produceret med tanke på det nordiske klima. Det er med andre ord hårdføre produkter, som kan holde til at stå ude i næsten al slags vejr. Vi kan jo ikke komme udenom, at udendørslamper i Danmark gennem året bliver udsat for både sne, regn, blæst og solskin. Derfor anbefaler vi også, at du primært vælger LED-lyskilder til dine udendørslamper. Modsat de traditionelle lyskilder er LED-pærer nemlig ikke nær så følsomme overfor temperaturudsving – og så er de i øvrigt billigere i det lange løb.

På luxer.dk kan du finde udendørslamper til forskellige formål. Du kan fx vælge den klassiske Chelsea portstolpe til indgangen, så dine gæster mødes af et smukt syn, når de ankommer. Chelsea-lampen er produceret i poleret kobber, så den efter noget tid får et unikt antikgrønt udseende. Vi har også flere andre lampemodeller, der kan placeres på mure eller søjler omkring boligen. Ønsker du at sætte spot på et blomstrende bed, finder du flere muligheder i webshoppen. Her kan du både få bedlamper, der sætter bedet i fokus samt mere diskret havebelysning til de romantiske aftenture. Find inspiration her på siden og skab den rette belysning omkring dit hjem.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Smukke lamper med 3 Step decorationspærer…..
Passer smukt over er stort mørkt plankebord.
Herlev
10. Januar 2022
Meget tilfreds
Hurtigt, god og fleksibel handel
Isabella Ploug Hansen
7. Januar 2021
Luxer har rigtig god smag med lamper i høj kvalitet og flot design. Har købt flere lamper her allerede, og får altid topklasse service.
Lars Nikolajsen
19. Oktober 2020
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot