• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  • phone+45 32 12 88 66

HANDELSBETINGELSER OG VILKÅR

Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle køb på foretaget på Luxer.dk, og gælder både forbruger- og handelskøb til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Luxer.dk. (Luminum ApS) 

 

1.    Betaling og pris

1.1  Når du handler på Luxer.dk, kan du kun betale med nationale kort (med undtagelse af MasterCard) via SSL, MobilePay og via bankoverførsel. Beløbet reserveres når købet er gennemført men trækkes først, når varen er sendt.

1.1.1        Ved bankoverførsel sendes varen først, når beløbet er overført til vores konto.

1.2  Alle priser på Luxer.dk er inkl. moms. Den samlede pris for ordren, inkl. levering mv., vil fremgå forud for dit køb.

1.3  Når du har bestilt dine varer får du tilsendt en ordrebekræftelse via mail.

1.4  Der tages forbehold for tastefejl og forkerte priser.

2.    Levering

2.1  Levering af varer fra Luxer.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelse af varer sker med GLS, PostNord eller Bring. Ordren afsendes, som hovedregel, indenfor 1-3 hverdage. Der kan dog forekomme undtagelser, fx hvis varen er udsolgt. Det vil så vidt muligt fremgå af den enkelte vare, hvor lang en leveringstid der kan forventes.

2.2  Der er også mulighed for at afhente ordren på adressen: Kanalgaden 8, 2620 Albertslund. Afhentningstidspunkt aftales pr. tlf.: +45 32 12 88 66 eller pr. mail: kontakt@Luxer.dk.

2.3  Leveringsomkostningerne afhænger af varen/varerne og valg af leveringmetode. Leveringsomkostningerne vil først blive udregnet i indkøbskurven, umiddelbart før du går til betaling.

2.4  Leveringsomkostningerne dækker aflevering fra vores lager til modtagerens hoveddør eller anden aftalt placering (fx Pakkeshop).

2.5  Hvis køber har valgt levering med omdeling, og der ikke er nogle at træffe på leveringsadressen ved levering, eller hvis fragtmanden er forhindret i at aflevere varer grundet eksempelvis manglende snerydning, afspærringer e.l, vil den sekundære leveringsmetode fremgå af den enkelte leveringsudbyders betingelser.

3.    Ændring af ordre

3.1  Hvis du ønsker at ændre en ordre, efter at købet er foretaget, skal du hurtigst muligt kontakte Luxer.dk på mail: kontakt@luxer.dk hvorefter der vil ske én af følgende ting:

3.1.1        Hvis du ønsker at købe for et mindre beløb, end den allerede afgivne ordre, vil ordren blive ændret og der vil kun blive trukket tilsvarende beløb.

3.1.2        Hvis du ønsker at købe for et større beløb, end den allerede afgivne ordre, vil ordren blive annulleret, hvorefter du kan foretage en ny bestilling.

3.2  Såfremt varerne allerede er afsendt, kan købet fortrydes i henhold til fortrydelsesretten, jf. afsnittet om "Fortrydelsesret".

4.    Fortrydelsesret

4.1  Du kan fortryde et køb indenfor 14 dage efter levering ved meddelelse til Luxer.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. Varen skal returneres hurtigst muligt, og senest 14 dage efter du meddelte Luxer.dk din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

4.2  Luxer.dk godtgør købsprisen og eventuelle leveringsomkostninger, medmindre du har anvendt en dyrere leveringsform end den mindst bekostelige tilbudt på Luxer.dk. Du skal selv afholde udgifterne til varens tilbagelevering i forbindelse med din brug af fortrydelsesretten.

4.3  Luxer.dk modtager IKKE pakker uden omdeling eller pr. efterkrav.

Nedenstående fortrydelsesformular bedes udfyldt og vedlagt returvarerne.

Varer skal indsendes til:

Luxer.dk
c/o Morten Bagge
Kanalgaden 8, 1th
2620 Albertslund

Ligeledes kan varerne afleveres på den ovenstående adresse – efter aftale.

Ifølge lovgivningen er vi også forpligtet til at stille en standardfortrydelsesformular til din rådighed. 

Skabelon til standardfortrydelsesformular

Kundens fulde navn:
Email:
Telefonnummer:
Ordrenummer:
Produkt/produkter:
Årsag til returnering:
Er produktet taget i brug: JA/NEJ

4.4  Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

4.5  Når varen er modtaget retur, eller du har fremlagt behørig dokumentation for, at varen er returneret, vil Luxer.dk tilbagebetale købesummen. Beløbet bliver altid overført til samme kort/konto, som du brugte til at betale købet med.

4.6  Køber hæfter dog for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes en anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan således miste købsbeløbet helt eller delvist, fx hvis du reelt har haft taget varen i brug eller varens værdi er blevet forringet, som følge af din eller medlemmer af din husstands uagtsomhed eller manglende omsorg.

5.    Reklamation

5.1  Købelovens mangelsregler finder anvendelse. Der kan reklameres over varer i 24 måneder efter købet i henhold til købelovens regler. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er dog et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Efter 6 måneder er det køber, der skal sandsynliggøre, at fejlen var til stede på købstidspunktet.

5.2  For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som Luxer.dk har stillet dig i udsigt.

5.3  Ønsker du at reklamere over en vare, skal du indsende en udfyldt reklamationsformular, som du finder nedenfor. Formularen skal indsendes inden du returnerer varen på mail: kontakt@luxer.dk.

5.4  Er reklamationen berettiget, sender vi et returlabel til dig, så du kan sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

5.5  Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

5.6  Når varen er kommet retur til os, vil du modtage en bekræftelse pr. mail fra Luxer.dk.

Varer skal indsendes til:

Luxer.dk
Kanalgaden 8, 1th
c/o Morten Bagge
2620 Albertslund

Ligeledes kan varerne afleveres på den ovenstående adresse – efter aftale på tlf. +45 – 32 12 88 66 eller mail: kontakt@luxer.dk

Udfyld venligst følgende spørgsmål og vedlæg produkterne:

Kundens fulde navn:
Email:
Telefonnummer:
Ordrenummer:
Produkt/produkter:
Årsag til reklamation:
Er produktet taget i brug?: JA/NEJ
Var der skader på emballagen?: 
Har produktet altid været præget af fejlen, eller er den kommet efter brug?: JA/NEJ

6.    Vejledninger

2.1  Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Luxer.dk.

2.2  Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Luxer.dk’s side, er denne af vejledende art. Luxer.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning, hvis ikke andet er oplyst.

7.    Lovvalg

7.1  Nærværende betingelser samt din brug af Luxer.dk og enhver tvist, som måtte opstå i relation dertil mellem dig og Luxer.dk, er underlagt dansk ret.

8.    Persondata

8.1  For at kunne handle på Luxer.dk skal du som minimum oplyse:

Navn
Adresse
E-mailadresse
Telefon/mobilnummer

8.1  Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. Bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

8.2  Har du oprettet et login hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.

8.3  Oplysningerne bruges kun til at kunne levere varen til dig.

8.4  Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

8.5  Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Luxer via e-mail kontakt@luxer.dk.