• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Umage pendelophæng og lampestandere

Vi har et stort sortiment af smukke lampeskærme her i webshoppen, men selv den smukkeste lampeskærm har brug for en makker. For uden et stativ eller et ophæng, får du ikke meget ud af din nye lampeskærm. For at gøre det nemt og overskueligt for dig har vi her på siden samlet alle lampestativer og lampeophæng designet af Umage. Stativerne og ophængene passer naturligvis til de mange stilfulde og moderne lampeskærme, som Umage selv har designet. Men faktisk passer alle stativerne og ophængene også til mange andre lampeskærme, som vi forhandler på www.luxer.dk. Umages stativer og ophæng er nemlig produceret med standardmontering - på den måde får du mest ud af dem. Du kan med andre ord frit kombinere størstedelen af vores lampeskærme på www.luxer.dk med lampestativerne og -ophængene på denne side. På den måde kan du let skabe dit helt eget lampedesign. Vi giver dig naturligvis også gerne personlig vejledning, i hvilke kombinationer der fungerer godt, hvis du har brug for inspiration og hjælp til at sammensætte lampeskærm og stativ eller ophæng.

Som du kan se på siden, har vi lampestativer i forskellige størrelser og designs. Du kan således både finde løsninger, hvis du ønsker en gulvlampe og hvis du ønsker en bordlampe. Størstedelen af vores stativer er i sort eller hvid. Det er diskret, og stativet tager på den måde ikke fokus fra selve lampeskærmen. Du finder dog også en elegant messingfarvet lampestander. Den er oplagt, hvis du ønsker mere power på designet, og at hele lampen skal skille sig ud. Når du vælger dit lampestativ, er det vigtigt, at du vælger et stativ, der designmæssigt går godt i spænd med den lampeskærm, du forestiller dig at kombinere stativet med. Fælles for Umages stativer er, at de er stilrene og minimalistiske i deres udtryk. Som en bonus har flere af Umages stativer en integreret USB-tilslutning i foden. Det betyder, at du nemt kan oplade dine elektroniske devices - også når lampen er slukket. Dét kalder vi for moderne og smart design, hvor teknologi og æstetik smelter sammen. Vi har også et par praktiske og pæne ophæng til dig, der ønsker, at lampeskærmen skal hænge ned fra loftet og fungere som pendel. Vælg mellem flere modeller i både sort og hvid.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Hurtig levering og helt igennem fantastiske lamper. - Jeg havde nøgle spørgsmål vedr. lamperne og ringede til Luxer som tog telefonen med det samme og forklarede nogle ting.
Kan klart anbefales. Top !
Nina K.
29. September 2019
Nemt at bestille og er fremme til den lovede tid. Fint fint.
Lizzie Kofoed
16. November 2020
Desværre var Coronaen på spil da jeg bestilte min lampe Så den var i restordre,men jeg blev orienteret hele vejen ,til den var i mål, og jeg har kun godt at sige om Luxer. Bravo !
Søs Nowak
24. November 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot