Umage Clava Pendel - Hvid
 • Umage Clava Pendel - Hvid
 • Umage Clava Pendel - Hvid
 • Umage Clava Pendel - Hvid
 • Umage Clava Pendel
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Clava Pendel - Hvid - Umage

Umage - Ref.: 5710302020518
1.299 Kr
Umage Clava Pendel Hvid er en fantastisk metal pendel som fås i 4 skønne retro farver: Mat hvid, poleret stål, børstet messing og børstet kobber. Lampeskærmen er dekoreret med en række af symetriske huller, som dels giver et fantastisk udseende og dels giver et flot spil med lyset.
Leveringstid: 1-2 hverdage

Bemærk at dette er en lampeskærm som kommer uden fatning og ophæng, men skærmen kan kombineres med alle Umages pendelophæng.

Clava Pendel leveres uden lyskilde

Denne pendel fra Umage leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

Clava Pendel benytter 1 stk. E27 standardpære på max 15w led - og med en E27 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

Når du skal vælge pære til din Clava Pendel, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din pendel skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Umage lampe skal kunne dæmpes.
På den måde kan din pendel opfylde forskellige behov i forskellige situationer. F.eks kan din Clava lampe give et dæmpet lys til den hyggelige middag, lidt ekstra lys til læsning af avisen eller et godt kraftigt lys til rengøringen.

Har du ikke en dæmperkontakt kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Clava Pendel via en almindelig tænd/sluk kontakt.

Specifikationer:

DesignerSøren Ravn Christensen
MaterialeAluminium
FarveMat hvid
FatningE27
Diameter21,5 cm
Højde33 cm
LyskildeMax 15W LED
DæmpbarAfhænger af lyskilde
LysdæmpereMedfølger ikke
Spænding230 VAC
 • local_shippingFri fragt

  På alle køb over 799 Kr

 • Vi er E-mærketE-mærket

  Din garanti som kunde

 • lockSikker betaling

  Al data krypteres

 • starsTrustpilot score: 4,7

  Se anmeldelser her