Væglamper

Væglamper kan bruges i stort set alle rum. De fungerer for eksempel godt som lyskilder i både køkkener, badeværelser, gangområder, stuer og naturligvis som natlamper i soveværelset. Væglampers funktion er ofte at give en solid grundbelysning. Men markedet byder også på flere og flere væglamper til dekorationsbelysning. Derfor kan du på luxer.dk finde væglamper, der opfylder forskellige behov. Er du i tvivl om, hvorvidt en specifik væglampe vil egne sig til dit ønskede formål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og få professionel vejledning.

En stor fordel ved væglamper er deres lille pladsbehov. Denne lampetype er tit en oplagt løsning på steder, hvor der ikke er plads nok til større lamper så som standerlamper. Det kan eksempelvis være i soveværelset, hvor væglampen kan monteres direkte på væggen. Med den løsning undgår du, at lampen optager den muligvis begrænsede gulvplads. Væglamper i soveværelset kan desuden bruges som både læselys og til hyggebelysning ved aftenstide. Vi har flere modeller med lysdæmper, så du kan justere lysstyrken alt efter dine skiftende behov. På den måde kan den samme lampe opfylde flere behov i løbet af døgnet. Det kalder vi for smart living.

Hos Luxer kan du selvfølgelig vælge væglamper med LED-pærer, så du får de mange fordele, der er ved den lyskildetype. Med LED-belysning vælger du en både miljømæssig og økonomisk gangbar løsning – både for dig og for kloden. Mange væglamper er holdt i et stilrent og diskret design, og de passer derfor godt ind i stort set alle hjem. Du kan naturligvis også vælge en væglampe i et mere modigt og unikt design, så du med lampen skaber et personligt udtryk i rummet. Vi præsenterer mulighederne – du træffer valget.