• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Væglamper

Væglamper bruges mange steder i hjemmet og kan opfylde mange forskellige behov. En væglampe er nemlig ikke bare lys, men er element der kan tilføje stil, stemning og hygge i dit hjem. Når du skal vælge en væglampe – uanset om du skal bruge sengelamper eller en væglampe i stuen – skal du overveje hvilke behov lampen skal opfylde. Skal du bruge en blød og hyggelig grundbelysning til hele rummet, skal du oplyse en lang smal gang eller måske skal din væglampe bruges til læse- eller arbejdslys?
Se vores store udvalg herunder og læs mere om væglamper nederst på siden.

Tips til valg af væglampe

Når du skal vælge en væglampe, skal du først og fremmest tænke på hvad lampen skal bruges til og hvor den skal placeres. Skal lyset bruges til at skabe stemning, skal du kunne læse ved lampen eller er der behov for generel oplysning af rummet?

Skal du bruge sengelamper?

Vi bliver ofte spurgt om sengelamper og i mange tilfælde viser det sig at en væglampe er den bedste løsning. Den fylder ikke på sengebordet, den kan placeres optimalt i forhold til godnat læsningen og det er nemt at tænde og slukke for lampen.

Skal din sengelampe både bruges til hyggebelysning og til læselys, bør du vælge en lampe med indbygget dæmper. Hvis det primære formål med din væglampe er til at læse ved, så vælg en lampe med direkte lys. Dette giver en skarpere og mere koncentreret lys som er mere velegnet til læsning end en lampe der har indirekte lys. Er du typen der både sidder og ligger når du læser, så vælg en væglampe der kan justeres.

Væglampe stue

I stuen drejer det sig ofte om at skabe hygge og stemning. Her drejer det sig om at få en blød belysning med et varmt lys. Dette kan du sagtens opnå ved at vælge den rigtige pære, men du kan med fordel vælge en lampe der har indirekte belysning. Tænk også over hvor din væglampe skal placeres. Måske skal din væglampe sidde tæt på væggen så den ikke fylder for meget? Eller måske skal den netop helst gå et stykke ud fra væggen? Overvej også over om afbryderkontakten helst skal placeres på selve lampen, på ledningen eller måske være helt uden afbryder?

LED væglampe

Alle vores væglamper kan selvfølgelig fås med en LED pære. LED væglamper er blevet virkeligt populære, da LED teknologien har nogle åbenlyse fordele. Først og fremmest sparer du strømmen og skåner dermed miljøet, men du får også en LED væglampe der er fantastisk som læselampe men som også samtidigt kan bruges som hyggebelysning. Og som bonus, så holder LED pærer meget længere end de traditionelle glødepærer – ofte i op til 15-20 år.

Billige væglamper til hyggebelysning

Når du er på jagt efter en ny væglampe til soveværelset, stuen eller gangen, er der mange overvejelser der skal gøres. Og så spiller prisen selvfølgelig også ind. Hos Luxer har vi derfor udvalgt en række af væglamper der uden at gå på kompromis med kvaliteten, kan fås til en god pris.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Fremragende service og rådgivning. Hurtiig levering uuuden problemer.
Carl-Christian Schmidt
29. April 2022
Varen var flot som på billedet og den kom hurtigt 👌
Elisabeth Vaaben Funck
1. Februar 2021
God personlig service
Vi er fuldt ud tilfredse med vores køb hos Luxer. Vi fik god og venlig service og vejledning i forbindelse med valg af lampen.
MBB
5. November 2019
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot