Umage - Asteria

Vi tvivler ærlig talt på, at du kan finde en mere stilfuld lampe end Umages Asteria-serie. Hvis du kan, vil vi meget gerne have et tip om den. Asteria-serien er skabt i Danmark af Søren Ravn Christensen (en talentfuld designer der i øvrigt også står bag designet af den smukke EOS-fjerlampe). Christensen har i udviklingen af Asteria-serien tydeligvis lagt væk på at nå ind til essensen af designet: Alle unødige detaljer er skåret væk og tilbage er en super flot, minimalistisk lampe. Vi tør med andre ord godt fastslå, at Asteria-serien er et pragteksempel på kombinationen af moderne teknologi, imponerende håndværk og gennemtænkt design.

Asteria-lampen er ikke blot til pynt men fungerer naturligvis også som praktisk belysning i hverdagen. Den indbyggede LED-lyskilde er fremtidens løsning, idet LED-lyskilder kræver langt mindre strømforbrug og dermed er gode for miljøet (samt behagelige for dig, når du får din elregning!). Med Asteria-lampen får du desuden mulighed for at skrue op og ned for lyset, som du ønsker. Det kan være både praktisk og hyggeligt. Vil du dæmpe lyset fra lampen, kræver det dog, at du har en dæmperkontakt.

Den stilrene lampe vil fungere godt i alle hjem, hvor det enkle og flotte værdsættes. Lampen findes i seks charmerende farver: antracit/grå, pearl/hvid, petrol/blå, forest/grøn, ruby/red og saffron/gul. Fælles for de seks farver er, at de er bastante og fængende, uden af de dominerer rummet totalt. Ønsker du et fuldkommen enkelt og neutralt udtryk, skal du gå efter de afdæmpede farver som for eksempel pearl/hvid, patrol/blå og forest/grøn. Vælger du en af de mere markante farver i serien, såsom saffron/gul og ruby/rød, får du en stilren lampe med lidt mere kant.

Asteria-serien er hurtigt blevet populær. Faktisk er I så vilde med den stilfulde og slanke lampe, at Umage nu har lanceret lampen i en ny størrelse. Du finder derfor på www.luxer.dk både den originale størrelse og en minimodel af lampen. Minimodellen har samme praktiske funktioner og samme flotte design - den er blot lidt mindre og fungerer derfor bedre visse steder i hjemmet.