• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Umage Asteria

De yderst populære Asteria lamper fra danske Umage, er er lampeserie med et minimalistisk og stilfuldt udtryk i form af en slank og elegant lampeskærm med indbygget LED-panel. Serien startede med de populære pendellamper men er siden blevet udbygget med både loftlampe, gulvlampe og bordlampe der laves i 11 forskellige og smukke farver. Så uanset om du mangler belysning over spisebordet, i entreen eller på natbordet, kan du finde en Asteria lampe der opfylder dine ønsker.

Umage Asteria - dansk design med lækre detaljer

Vi tvivler ærlig talt på, at du kan finde en mere stilfuld lampe end Umage Asteria serien. Hvis du kan, vil vi meget gerne have et tip om den. Asteria lampeserien er skabt i Danmark af Søren Ravn Christensen (en talentfuld designer der i øvrigt også står bag designet af den smukke EOS-fjerlampe). Christensen har i udviklingen af Asteria-serien tydeligvis lagt væk på at nå ind til essensen af designet: Alle unødige detaljer er skåret væk og tilbage er en superflot, minimalistisk lampe. Vi tør med andre ord godt fastslå, at lamperne i Asteria serien er et pragteksempel på kombinationen af moderne teknologi, imponerende håndværk og gennemtænkt design.

Asteria lampen er ikke blot til pynt men fungerer naturligvis også som praktisk belysning i hverdagen. Den indbyggede LED-lyskilde er fremtidens løsning, idet LED-lyskilder kræver langt mindre strømforbrug og dermed er gode for miljøet (samt behagelige for dig, når du får din elregning!). Med Asteria-lampen får du desuden mulighed for at skrue op og ned for lyset, som du ønsker. Det kan være både praktisk og hyggeligt.

Fra Vita til Umage

Det er det danske brand Umage der står bag den smukke Asteria lampe. Umage blev grundlagt i 2008 under navnet Vita Copenhagen, men ændrede i 2018 navn til Umage. Deres lamper blev hurtigt populære og den dag i dag er der stadig mange der søger en Vita lampe. Uanset om du kalder deres lamper for en Vita lampe eller en Umage lampe, ligger én ting dog fast: Alle lamperne er lavet i kvalitetsmaterialer og med smuk og praktisk design i fokus. Umage har stor fokus på det skandinaviske design kombineret med bæredygtigt design og produktion – altid i bedste kvalitet. F.eks. leveres Umage lamper u-samlet, så æskerne har en minimal størrelse. Dette sparer både på materialerne og på transporten, så CO2 udledningen reduceres mest muligt.

Find din favorit Umage Asteria lampe

Asteria blev i første omgang lanceret som en pendel i fem forskellige farver og blev hurtigt populær i både Danmark og i udlandet. Siden da er serien vokset og omfatter nu også både loftlamper (Asteria Up), gulvlamper og bordlamper. Ja selv en trådløs batterilampe (Asteria Move) er nu en del af serien.
Farveudvalget er også øget, så der nu findes 11 forskellige skønne farver - og uanset om du skal bruge lamper til spisebordet, i soveværelset, køkkenet eller andet, så burde du kunne finde en Asteria lampe der vil passe ind.

Asteria Pendel – i utallige kombinationer

Umage Asteria pendel kommer i 3 forskellige størrelser. Asteria Medium (blot kaldet Umage Asteria pendel) har en diameter på 43 centimeter og er velegnet til cafeer, restauranter og andet erhverv. Men har du et større spisebord, tager denne version sig også godt ud der. Den lidt mindre Umage Asteria Mini Pendel har en diameter på 31 cm, hvilket er ideelt over både spisebord eller køkkenbord – og gerne i par af 2. Til det lille spisebord, sofabordet eller måske hjørnet af stuen kan vi anbefale en Asteria Micro Pendel. Den har en diameter på blot 15 centimeter og egner sig særdeles godt i klynger eller i en længere række over et langt køkkenbord.
Fælles for både Medium og Mini er, at lamperne kan dæmpes (hvis du har dæmperkontakt) og det fine messingsrør i toppen, kan udskiftes med et cover i enten sort eller stål.

Asteria Bordlampe – skøn belysning med praktisk USB-port

Som ved alle de andre LED lamper i Asteria serien, er det indbyggede LED panel skjult bag en hvid skærm der fungerer som diffuser. Det giver et skønt lys der gør bordlampen velegnet både på skrivebordet og ved siden af sengen. Lampen kan dæmpes via det indbyggede lysdæmper i lampefoden. Det er også her du finder det diskrete USB-stik der giver dig mulighed for at oplade din mobiltelefon. – Og opladningen fungerer naturligvis hele tiden, uanset om lampen er tændt eller slukket.

Asteria Move – transportabel bordlampe

Har du ind i mellem behov for at flytte rundt på lyset, vil Asteria Move være et godt valg. Lampen lyser i op til 168 timer på en enkelt opladning, så har du brug for lidt hyggebelysning på terrassen eller stilfuld belysning på den romantiske strandtur, så er denne lampe et godt valg. Lampen vejer blot 1,7 kg og har en højde på 30 centimeter. Den er dermed nem at tage med sig rundt – men giver stadig et fint lys fra den 20 centimeter store skærm. Og så kan lampen lyse i 4 forskellige lysstyrker alt efter hvilket behov du har.

Asteria Loftlampe - skab stemning i rummet

Umage Asteria Up, som loftlampen er navngivet, er et godt valg når du skal finde det rigtige lys til oplysning af hele rummet. Lampen har et behageligt og blødt lys, der fordeles jævnt i hele rummet. Dette kombineres med et indirekte lys, da Asteria Up også sender et let lys op mod loftet. Dette giver en smuk effekt og bidrager også til det stemningsfulde og bløde lys. Asteria Up loftlampe fås i to størrelser på hhv 43 centimeter (Asteria Up Medium) og hele 60 centimeter (Asteria Up Large)

Asteria Gulvlampe – Moderne design med godt lys

Det er ikke tit man ser gulvlamper der adskiller sig fra de klassiske gulvlamper, men vi må sige at Umage Gulvlampe i den grad adskiller sig fra mængden. Lampen har den velkendte messingcylinder, der går fra lampefoden, op og igennem den slanke lampeskærm og ender i en smuk detalje oven på skærmen. En ’detalje’ du øvrigt også kan bruge til at indstille den trinløse lysstyrke. Asteria Gulvlampen har en højde på 150 centimer og er ideel bag sofaen eller lænestolen.


Det elegangte og slanke design som Umage har skabt, passer ind i de fleste hjem - uanset din personlige stil og om du foretrækker det moderne eller det klassiske udtryk. Der er ikke et eneste rum i huset hvor vi ikke kan se en af Asteria lamperne - i mindst en af de mange farvemuligheder - passe ind. Asteria serien er blandt vores - og iøvrigt også mange af vore kunders - absolutte favoritter.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Bedste anbefaling
Vi kan kun give Luxer.dk vores bedste anbefaling! Hurtig ekspedition og levering af en vare, som vi er meget glade for! Det kan ikke gøres bedre!
Karen Christiansen
13. Januar 2020
Meget tilfreds
Hurtigt, god og fleksibel handel
Isabella Ploug Hansen
7. Januar 2021
Fremragende tjeneste, hurtig levering
Guðlaug Jónsdóttir
21. Oktober 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot