• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Pærer

Pærer

Belysningen er afgørende. Derfor går vi hos Luxer meget op i at finde og tilbyde de rette pærer til dine lamper. Vi forhandler udvalgte brands og lægger vægt på at finde produkter, der lever op til vores krav om miljøvenlig belysning. Du kan naturligvis vælge standard LED-pærer, der giver en god belysning gennem lampeskærmen. Vi har også pærer udviklet til at være spotlys. Og så har du mulighed for at få fat i de smukke LED-dekorationspærer.

I webshoppen fokuserer vi primært på LED-belysning. Det gør vi, fordi det ikke kan betale sig at lade være. Det kan det heller ikke for dig som forbruger. Du får nemlig mange fordele, når du vælger LED-pærer fremfor traditionelle pærer som fx halogen- og glødepærer. Lad os blot nævne et par fordele ved LED-pæren: Når du skifter til LED-pærer i hjemmet, kan det give synlige besparelser på din elregning. LED-pæren er energieffektiv og holder i 10-25 år. Dette gør den i øvrigt til en meget miljøvenlig løsning. LED-pæren bliver ikke glohed, og der er derfor ikke risiko for at brænde sig på den. Derfor er det også en ideel løsning til børnefamilier med små, nysgerrige pilfingre. LED-pæren egner sig også godt til udendørsbrug, da den ikke er så følsom overfor vejrets luner og skiftende årstider.

Vi ved godt, at det som forbruger kan være vanskeligt at afgøre, hvilken pære du skal vælge. Derfor har vi gjort vores bedste for at beskrive den specifikke pæres kvaliteter, når du klikker ind på produktet. Mangler du alligevel lidt oplysninger, eller er du stadigvæk i tvivl om, hvad du skal vælge? Så tag endelig fat i os – vi vil gerne hjælpe dig til det rette valg.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Desværre var Coronaen på spil da jeg bestilte min lampe Så den var i restordre,men jeg blev orienteret hele vejen ,til den var i mål, og jeg har kun godt at sige om Luxer. Bravo !
Søs Nowak
24. November 2021
Super service, hurtig levering, alt ok.
Steen Rasmussen
28. Januar 2021
Alt forløb fuldstændig tilfredsstillende!
Inger Worm
16. December 2020
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot