• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Pærer

Pærer

Belysningen er afgørende. Derfor går vi hos Luxer meget op i at finde og tilbyde de rette pærer til dine lamper. Vi forhandler udvalgte brands og lægger vægt på at finde produkter, der lever op til vores krav om miljøvenlig belysning. Du kan naturligvis vælge standard LED-pærer, der giver en god belysning gennem lampeskærmen. Vi har også pærer udviklet til at være spotlys. Og så har du mulighed for at få fat i de smukke LED-dekorationspærer.

I webshoppen fokuserer vi primært på LED-belysning. Det gør vi, fordi det ikke kan betale sig at lade være. Det kan det heller ikke for dig som forbruger. Du får nemlig mange fordele, når du vælger LED-pærer fremfor traditionelle pærer som fx halogen- og glødepærer. Lad os blot nævne et par fordele ved LED-pæren: Når du skifter til LED-pærer i hjemmet, kan det give synlige besparelser på din elregning. LED-pæren er energieffektiv og holder i 10-25 år. Dette gør den i øvrigt til en meget miljøvenlig løsning. LED-pæren bliver ikke glohed, og der er derfor ikke risiko for at brænde sig på den. Derfor er det også en ideel løsning til børnefamilier med små, nysgerrige pilfingre. LED-pæren egner sig også godt til udendørsbrug, da den ikke er så følsom overfor vejrets luner og skiftende årstider.

Vi ved godt, at det som forbruger kan være vanskeligt at afgøre, hvilken pære du skal vælge. Derfor har vi gjort vores bedste for at beskrive den specifikke pæres kvaliteter, når du klikker ind på produktet. Mangler du alligevel lidt oplysninger, eller er du stadigvæk i tvivl om, hvad du skal vælge? Så tag endelig fat i os – vi vil gerne hjælpe dig til det rette valg.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

God personlig service
Vi er fuldt ud tilfredse med vores køb hos Luxer. Vi fik god og venlig service og vejledning i forbindelse med valg af lampen.
MBB
5. November 2019
Hurtig levering og udlevering
Tak fin service 😄
Inger Marie Bisgaard
8. Juli 2022
Sikke en god service.
Når jeg skal handle et nyt sted online, ringer jeg altid til deres service telefon for at høre om det er et nummer hvor man kan komme i kontakt med nogen. I det her tilfældet, prøvede jeg en lørdag aften og til min overraskelse blev det svaret, jeg havde forventet en telefonsvarer :-)

Jeg bestilte 3 lamper lørdag aften og kunne hente den tirsdag.
Nemt hurtigt og super fine lamper :-)
Stine Amann Fredberg
29. April 2020
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot