• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Umage EOS Fjerlamper

EOS-serien fra Umage er måske en af de mest populære lamper, vi forhandler på luxer.dk. Lad os bare sige det, som det er: Det kan vi godt forstå! Et mere indtagende og smukt syn er næppe set indenfor lampebranchen. De fine gåsefjer, som er lampens primære materiale, forvandler den praktiske lampeskærm til et drømmesyn. EOS-lampen er designet i Danmark af Søren Christensen (en dygtig designer der i øvrigt også er kendt for designet af den stilrene Asteria-serie). Det er tydeligt for enhver, der betragter lampen, at han har fundet inspiration til designet i den nordiske natur. Christensen har formået at overføre lidt af naturens overvældende skønhed til den fjerlette lampe. Netop de mange gåsefjer betyder, at lampen giver et blødt og varmt lys og dermed fungerer optimalt som stemningsskabende element i ethvert rum. Den elegante lampeskærm er med andre ord et flot syn - og faktisk også når lampen er slukket.

EOS fjerlampen er foreløbig lanceret i fire blide, naturlige farver: hvid, lysegrå, lysebrun og lys rosa. De afdæmpede farver er medvirkende til at skabe lampens fjerlette og lune udtryk. Alt afhængig af hvilken stander eller hvilket ophæng du kombinerer lampeskærmen med, kan du bruge den som pendel, bordlampe og gulvlampe. Er du betaget af EOS-lampen, kan du let sammensætte flere af lamperne i serien og på den måde skabe et lille drømmeunivers i indretningen. Lampeskærmen findes i seks forskellige størrelser, hvilket også giver rige muligheder for at kombinere flere modeller i serien. Bemærk dog, at ikke alle farverne produceres i samtlige seks størrelser. Det er let at tro, at fjerlamper som EOS-serien er meget besværlige at rengøre. Heldigvis er det ikke tilfældet for Umages gennemtænkte serie. Du kan nemlig nemt støve lampeskærmen af ved blot forsigtigt at bruge hjemmets hårtørrer.

Den populære fjerlampe passer godt ind i ethvert stilfuldt hjem. Det er en lampeskærm, der på én gang er diskret i sit afdæmpede design og samtidig betager og tryllebinder os med den drømmende stemning, den tilfører rummet.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Fremragende tjeneste, hurtig levering
Guðlaug Jónsdóttir
21. Oktober 2021
God personlig service
Vi er fuldt ud tilfredse med vores køb hos Luxer. Vi fik god og venlig service og vejledning i forbindelse med valg af lampen.
MBB
5. November 2019
Super varm anbefaling herfra
pia vaarmark
28. September 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot