• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Tilbehør

Tilbehør

Hos Luxer vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder. Også for dig der ikke er på udkig efter hele pakken men kun efter bestemte dele. Derfor har vi gjort det muligt for dig at købe lige nøjagtig det, du mangler for at få den perfekte belysning derhjemme eller på arbejdspladsen. Måske forelskede du dig i sidste weekend i en gammel, retro pendel på loppemarkedet og mangler nu kun ophænget. Det kan du finde her i webshoppen. Det kan også være, at du har investeret i vores smukke UMAGE fjerlampe og gerne vil have flere forskellige muligheder at præsentere den på. Så kan du vælge mellem adskillige lampefødder designet af UMAGE. Du kan selvfølgelig også købe separate lampeskærme, hvis den derhjemme trænger til udskiftning, eller du blot ønsker et nyt udtryk i rummet. Find inspiration i kategorierne herover og find lige netop det, du mangler.

Stearinlys er lig med hygge og god stemning. Desværre betyder tændte stearinlys også sodede vægge, dårligere indeklima og øget miljøbelastning. Men du behøver hverken undvære den hyggelige belysning eller finde dig i de negative konsekvenser. Der er nemlig et alternativ: LED-stearinlys. De dekorative LED-lys er nu så langt i udviklingen, at de er et reelt og godt alternativ til de traditionelle stearinlys. LED-lysene fås også i ægte stearin og med en naturtro flamme, så de kan leve op til deres formål som stemningsfulde hyggespredere. Vi har endda modeller med indbygget timer, så lysende slukker automatisk efter et bestemt tidsrum. Og sidst men ikke mindst kan du få glitterlys til festlige lejligheder.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Super nemt at bestille, varerne ankommer hurtigt. Så det er bestemt ikke sidste gang vi handler her.
Charlotte
12. Januar 2021
Hurtig levering og udlevering
Tak fin service 😄
Inger Marie Bisgaard
8. Juli 2022
Bedste anbefaling
Vi kan kun give Luxer.dk vores bedste anbefaling! Hurtig ekspedition og levering af en vare, som vi er meget glade for! Det kan ikke gøres bedre!
Karen Christiansen
13. Januar 2020
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot