• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Tilbehør

Tilbehør

Hos Luxer vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder. Også for dig der ikke er på udkig efter hele pakken men kun efter bestemte dele. Derfor har vi gjort det muligt for dig at købe lige nøjagtig det, du mangler for at få den perfekte belysning derhjemme eller på arbejdspladsen. Måske forelskede du dig i sidste weekend i en gammel, retro pendel på loppemarkedet og mangler nu kun ophænget. Det kan du finde her i webshoppen. Det kan også være, at du har investeret i vores smukke UMAGE fjerlampe og gerne vil have flere forskellige muligheder at præsentere den på. Så kan du vælge mellem adskillige lampefødder designet af UMAGE. Du kan selvfølgelig også købe separate lampeskærme, hvis den derhjemme trænger til udskiftning, eller du blot ønsker et nyt udtryk i rummet. Find inspiration i kategorierne herover og find lige netop det, du mangler.

Stearinlys er lig med hygge og god stemning. Desværre betyder tændte stearinlys også sodede vægge, dårligere indeklima og øget miljøbelastning. Men du behøver hverken undvære den hyggelige belysning eller finde dig i de negative konsekvenser. Der er nemlig et alternativ: LED-stearinlys. De dekorative LED-lys er nu så langt i udviklingen, at de er et reelt og godt alternativ til de traditionelle stearinlys. LED-lysene fås også i ægte stearin og med en naturtro flamme, så de kan leve op til deres formål som stemningsfulde hyggespredere. Vi har endda modeller med indbygget timer, så lysende slukker automatisk efter et bestemt tidsrum. Og sidst men ikke mindst kan du få glitterlys til festlige lejligheder.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Hurtig levering og helt igennem fantastiske lamper. - Jeg havde nøgle spørgsmål vedr. lamperne og ringede til Luxer som tog telefonen med det samme og forklarede nogle ting.
Kan klart anbefales. Top !
Nina K.
29. September 2019
Desværre var Coronaen på spil da jeg bestilte min lampe Så den var i restordre,men jeg blev orienteret hele vejen ,til den var i mål, og jeg har kun godt at sige om Luxer. Bravo !
Søs Nowak
24. November 2021
Hurtig betjening - bestilte mandag havde mine vare dagen efter
Lene
11. Februar 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot