• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Bordlamper

En bordlampe er ikke bare en lampe på et bord. Bordlampen skal selvfølgelig give et velegnet lys til det behov du har, men den fungerer også samtidigt som et design element i rummet. Ved valg af en bordlampe skal du derfor bl.a. forholde dig til om lampen skal give et varmt lys til den hyggelige stemning, et fokuseret lys på arbejdsbordet eller fremstå som et design element i rummet.

Hvilken bordlampe skal jeg vælge?

Der er mange ting at overveje, når du skal vælge en ny bordlampe. Hvilken bordlampe passer bedst til din stil og din indretning i hjemmet? Hvilket lys har du behov for? Og er nogle lamper måske mere praktiske end andre? Herunder er nogle punkter der forhåbentlig kan hjælpe dig i din søgning

Hvad skal bordlampen bruges til?

Det første du skal forholde dig til, er hvad bordlampen primært skal bruges til. Der er mange forskellige behov, men som udgangspunkt kan disse inddeles i to kategorier: arbejdslys/læsning eller hygge/stemning. Du kan selvfølgelig sætte en kraftigere pære i en lampe og dermed gøre den mere velegnet til arbejdet. Ligesom en svagere pære kan gøre lampens lys hyggeligere og mere dekorativt. Men kun til en vis grænse. Skal du bruge bordlampen til arbejde eller læsning, så skal der lidt blus på og en lampe med direkte lys vil ofte være at foretrække. Er lampens primære funktion derimod at skabe hygge og stemning, kan du med fordel vælge en lampe med indirekte belysning.

Hvilke andre lamper har du i rummet?

De fleste bordlamper har et dæmpet og ofte nedadvendt lys. Har du ikke ret meget andet lys i rummet, skal du derfor ikke regne med at bordlampen vil oplyse ret meget af rummet – udover lige omkring lampen. Har du brug for mere generel oplysning af rummet bør du overveje en pendel eller eventuelt en væglampe eller gulvlampe som supplement til bordlampen.

Bordlampe med lysdæmper

Ønsker du at kombinere arbejdslys og hyggebelysning i den samme lampe, så du både kan bruge bordlampen når der skal arbejdes og når der slappes af? Så er dæmpbar bordlampe en god løsning. Med en lysdæmper kan du nemlig selv indstille lysstyrken efter dit behov og dit humør og skrue op og ned for lyset når behovet skifter. Nogle lamper har indbygget dæmper kontakt eller touch funktion, så du nemt kan justere lyset. Men forelsker du dig i en lampe uden indbygget dæmper kan du tilføje dæmperfunktionen f.eks. ved brug af en 3-step pære eller en pære der styres via app.

Bordlampe uden ledning

De senere år er det blevet meget populært med trådløse lamper! Lamperne er efterhånden så effektive at du ikke føler at du skal oplade lamperne hele tiden. Med en trådløs bordlampe kan du uden problemer flytte rundt på lampen og placere den der hvor du har behov for lyset, uden at skulle besværes med ledninger og stikkontakter. Og mange af lamperne kan også tåle udendørs brug, så du kan tage dem med på terrassen eller altanen når der skal bruges lidt hyggebelysning en sen sommeraften.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Alt forløb fuldstændig tilfredsstillende!
Inger Worm
16. December 2020
Hurtig levering, fantastisk grundig god indpakning af mine to lamper. Tak 🤗
Pia B Rasmussen
2. August 2020
meget kunde orienteret.
tak for hjælp!
Yuiry
9. August 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot