• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Norlys

Udendørs belysning produceret specifikt til det nordiske klima.

Brandet Norlys har eksisteret siden 1991 og er et brand i rivende udvikling. I dag forhandles Norlys’ produkter således ikke kun i Danmark men også i flere andre lande i Europa. Størstedelen af Norlys’ produkter produceres i Norlys’ egen fabrik med over 200 ansatte.

Norlys har en klar ambition: At dække de fleste behov indenfor udendørsbelysning samt udvalgte områder indenfor projektbelysning. Derfor finder du et bredt udvalg af lamper, der på forskellig vis er særligt egnede til udendørs brug samt udviklet specifikt til projektbelysning. Norlys er et brand med fingeren på pulsen. De udvikler løbende nye modeller og har for eksempel for nylig lanceret en række innovative pullerter.

Det nordiske klima giver særlige udfordringer til udendørsbelysningen, da vi har mange temperatursvingninger i løbet af året. Dette har Norlys også særligt fokus på. Deres udviklere tager højde for de særlige klimatiske omstændigheder. Lamperne fra Norlys er altså specifikt udviklet til det nordiske klima, og de er derfor robuste og modstandsdygtige overfor vind og vejr.

Stilmæssigt finder du med Norlys et brand, der forstår at give det minimalistiske udtryk lidt kant. Lamperne er stilrene og enkle i designet men små detaljer gør dem samtidig til flotte og spændende interiørprodukter. Vi forhandler på www.luxer.dk både Norlys’ mere klassiske designs samt deres nytænkende og innovative produkter. Du finder også både lamper til at hænge op på væggen, fx på terrassen, lamper til brug ved indgangen, hvor dine gæster bydes velkommen samt lamper du kan grave ned, så de fx kan fungere som lys i indkørslen eller som terrænlys i din smukke have.

Når du vælger Norlys, kan du med andre ord være sikker på at få en moderne belysningsløsning i høj kvalitet, der passer perfekt til det nordiske klima.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Fin service, varen kom hurtigt efter bestilling. Pakket forsvarligt ind, god kvalitet. Var ikke lige opmærksom på at det var samle selv lamper..
Jan Østerling
17. Februar 2020
Hurtig levering og helt igennem fantastiske lamper. - Jeg havde nøgle spørgsmål vedr. lamperne og ringede til Luxer som tog telefonen med det samme og forklarede nogle ting.
Kan klart anbefales. Top !
Nina K.
29. September 2019
meget kunde orienteret.
tak for hjælp!
Yuiry
9. August 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot