Pendellamper

”Kært barn har mange navne”, siger man. Det gælder bestemt også for pendlerne. De kaldes nemlig også for loftslamper og for hængelamper. Måske kender du bedst de to sidste navne? Uanset hvilken betegnelse vi bruger, så betyder det blot, at det er lamper, som hænger ned fra loftet. De hænger som regel i en ledning, og hvor en del af ledningen samt ledningens ophængningssted oftest er skjult i en lille boks eller kapsel ved loftet (en såkaldt baldakin). Dog får vi flere og flere modeller, hvor ledningen er en del af designet og derfor mere synlig. Gå på opdagelse her på siden og find din nye favorit.

Afhængig af hvor du placerer din pendel, og hvilken type du vælger, kan lampen opfylde forskellige formål. Det er derfor vigtigt, at du er bevidst om, hvilken funktion din nye loftslampe skal have - på den måde kan du nemmere træffe det rette valg. Loftslamper bruger vi for eksempel typisk over køkken- og spisebordet, ved sofakrogen, over skrivebordet og i entréen. Vi har i Luxer både pendler, der fokuserer lyset, og pendler der spreder lyset i hele rummet. Ønsker du en loftslampe for at skabe mere lys i rummet, så vælg fx en af vores smukke glaspendler. De spreder lyset godt ud og er samtidig elegante i deres minimalistiske udtryk – og så passer de perfekt ind over enhver sofakrog. Er glaspendlerne ikke lige dig, har vi naturligvis også flere andre gode bud på en lysspredende loftslampe. Er du på jagt efter en pendel til dit spisebord eller til skrivebordet, så anbefaler vi, at du vælger en lampe, der i højere grad samler lyset. Dem har vi selvfølgelig også et spændende udvalg af.

Fælles for alle vores pendler er, at de er udvalgt med tanke på kvalitet, design og funktionalitet. Vi lægger desuden vægt på at have lamper i forskellige prisklasser, så du kan vælge efter de behov og ønsker, du har. Vores udvalg rummer forskellige moderne designs, og vi er stolte af også at præsentere nogle nytænkende og innovative lampedesigns. God fornøjelse på luxer.dk.