• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Gulvlampe

Her finder du et stort udvalg af gulvlamper i mange forskellige designs og størrelser. For en gulvlampe – også kaldet en standerlampe - er ikke bare en gulvlampe. Disse lamper bruges i forskellige situationer med hver deres funktion og dermed også individuelle behov. Se vores udvalg herunder og læs mere om gulvlamper og standerlamper længere nede på siden.

Gulvlampe eller standerlampe

En gulvlampe kaldes ofte også for en standerlampe og det er da også blot to ord for den samme ting. Uanset om der tales om gulvlamper eller standerlamper, er der nemlig tale om den samme type af lamper; En høj lampe placeret på gulvet, som regel med en eller flere stænger der går fra lampefoden og op til selve lampen.
Der er ingen grænser for hvor mange størrelser, former og farver moderne gulvlamper findes i og du kan selv vælge om det skal være en gulvlampe med et brugbart lys til f.eks. læsning eller om det skal være hyggebelysning der skaber stemning.

Find den rigtige gulvlampe

Når du skal vælge dig en ny gulvlampe, skal du overveje hvilke funktioner lampen skal opfylde. Hvis din standerlampe skal bruges når du skal læse din yndlingsbog, kan du med fordel vælge en version med en arm der kan justere lyset til den retning og højde du ønsker. Er lampen mere beregnet til at skabe stemning og hygge bør du måske overveje en standerlampe med en lidt større skærm som kan sprede lyset lidt mere.
Der findes en del lamper der kan opfylde flere behov på samme tid. Det kan f.eks. være lamper der har 2 lampehoveder der kan justeres i hver sin retning, eller modeller men en justerbar arm kombineret med en lampe der lyser op i loftet. Dette giver en blød og behagelig indirekte belysning i lokalet kombineret med et mere koncentreret lys lige ved lampen.

Gulvlampe med lysdæmper

Mange af vores kunder søger en gulvlampe med lysdæmper hvilket vi synes giver rigtig god mening. En standerlampe bliver tit brugt når du sidder i sofaen og læser avisen, løser krydsord eller strikker. Her har du brug for et godt og kraftigt lys så du kan se hvad du er i gang med. Har du en standerlampe med lysdæmper kan du med fordel dæmpe lyset når du f.eks. skal se TV. Alternativet vil være at sidde med fuldt lys og have svært ved at se billedet på skærmen, eller være tvunget til helt at slukke lyset. Men med en lysdæmper kan du også få glæde af din gulvlampe i disse situationer. Det gælder bl.a. også når du inviterer gæster og måske gerne vil have lidt dæmpet hyggebelysning ved sofaen mens I sidder ved spisebordet.

Billige gulvlamper hos Luxer

I jagten på den helt rigtige gulvlampe til stuen, soveværelset eller gangen er der mange parametre at tage stilling til. Og lad os bare sige det som der er; en af dem er selvfølgelig prisen.
Hos Luxer har vi et stort udvalg af standerlamper og gulvlamper til enhver smag og til ethvert hjem, fordi vi ved at vores kunder efterspørger forskellige funktioner og ofte også kigger efter billige gulvlamper. Vi har derfor valgt et bredt sortiment i forskellige prisklasser, hvor du ikke går på kompromis med hverken kvalitet, design eller funktionalitet. Hos os kan du finde en flot gulvlampe i et moderne og lækkert design uden at det skal koste spidsen af en jetjager. Skal det være en gulvlampe med 2 skærme, en standerlampe der lyser op i loftet eller en dekorativ gulvlampe hvor det primært handler om design, så finder du det her hos Luxer.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Varen var flot som på billedet og den kom hurtigt 👌
Elisabeth Vaaben Funck
1. Februar 2021
Meget tilfreds med at handle hos Luxer. Super service mindet, gode produkter til gode priser.. Alt godt herfra..
Jan Mortensen
30. Juni 2020
Hurtig ekspedition.
Svend Erik Karstenskov
19. Februar 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot