Gulvlamper

Gulvlampen er så godt som uundværlig ved lænestolen, når du efter en lang dag trænger til for eksempel at fordybe dig i en god roman eller slappe af med dit strikketøj. Belysningen i den slags hverdagssituationer skal ikke være noget, man bemærker. Samtidig er det dog en vigtig lyskilde, som de fleste ville savne, hvis den ikke var der. Flere af vores standerlamper på luxer.dk har justerbare lampehoveder. Det betyder, at du kan dreje lampehovedet i alle retninger og på den måde blive herre over lyset. Den fleksible lysregulering har et stort potentiale, da den gør det muligt at benytte den samme lampe til flere formål. Du kan for eksempel fokusere lyset nedad, når du ønsker stærk belysning til dine sysler i lænestolen. Eller du kan vende lyset opad og sprede det ud i rummet, når du ønsker, at gulvlampen skal fungere som supplement til den øvrige belysning i rummet. Lyskilder i opholdsrum, som fx dagligstuen, bør nemlig bestå af en kombination af loftslamper og gulvlamper.

Kendetegnet for gulvlamper er – som ordet beskriver – at de står på gulvet. Selve lyskilden er dog placeret højere oppe, oftest forenden af en stang eller en stander. Derfor kaldes gulvlamper også for standerlamper. Mange gulvlamper har én primær lyskilde, men der findes også flere spændende modeller med to eller flere lampehoveder, som kan drejes og give lys i forskellige retninger. Disse modeller er oftest både meget praktiske og dekorative. Tag en inspirationstur blandt vores gulvlamper her på siden. Vi garanterer, at du hos Luxer finder moderne, unikke og funktionelle gulvlamper i forskellige stilarter.

Et lille PS: Som du har nok bemærket her på siden, er vores udvalg af gulvlamper endnu ikke så stort. Vi arbejder på højtryk for at finde de helt rette gulvlamper til luxer.dk, men i vores søgen går vi hverken på kompromis med designs, pris eller kvalitet. Alle tre elementer ved vi nemlig, har betydning for dig som køber. Men hold øje med siden, for vi udvider løbende kollektionen og tilføjer nye spændende kvalitetslamper.