• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Lampefødder

Har du fundet den perfekte lampeskærm på et loppemarked men mangler den rette lampefod til den? Så har du fundet frem til det helt rigtige sted her på luxer.dk. Vi er nemlig fuldstændig med på, at der skal være flere muligheder, når man er på jagt efter nye belysningsinstallationer til hjemmet. Derfor bestræber vi os på at være fleksible, så du kan nøjes med at investere i de elementer, du mangler, og som giver dig ny værdi. Ovenfor ser du vores udvalg af separate lampefødder, der kan fuldende looket for både bordlamper og gulvlamper. Vores udvalg af lampefødder giver dig mulighed for at skabe en udtryksfuld lysinstallation i hjemmet. Vi har for eksempel lampefødder med slanke, lodrette linjer, der skaber ro i stuen. Du kan også vælge en af vores mere dekorative designs, hvis du synes, det passer bedst sammen med din øvrige boligindretning.

Er du usikker på, om en bestemt lampefod passer til den lampeskærm, du har i tankerne, så tøv endelig ikke med at kontakte os og få personlig vejledning. Vores ambition er altid at finde den løsning, der gør kunden fuldt tilfreds med sit køb.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Super varm anbefaling herfra
pia vaarmark
28. September 2021
Desværre var Coronaen på spil da jeg bestilte min lampe Så den var i restordre,men jeg blev orienteret hele vejen ,til den var i mål, og jeg har kun godt at sige om Luxer. Bravo !
Søs Nowak
24. November 2021
God personlig service
Vi er fuldt ud tilfredse med vores køb hos Luxer. Vi fik god og venlig service og vejledning i forbindelse med valg af lampen.
MBB
5. November 2019
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot