• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Pullerter

Den rette belysning omkring dit hjem kan gøre en verden til forskel. Både for dig og dine gæster (og også for tyveknægtene der oftest vælger huse uden megen udendørsbelysning!). Det er i dén grad både tryggere og hyggeligere at komme hjem til et hus, hvor der også er tænkt på udendørsbelysningen omkring boligen og ikke kun på belysningen indenfor.

Du kan med fordel anvende pullerter til at oplyse din indkørsel og indgangspartiet til din ejendom. Det er praktisk, da du bedre kan se, hvor du skal køre og parkere. Det er også pænt udefra og sætter dit hjem i en flot ramme. En af fordelene ved pullerter er, at de giver god belysning samtidig med, at lyset ikke bliver skarpt eller blændende. Har du gangstier i haven, er det helt oplagt at skabe en hyggelig belysning med en række pullerter jævn fordelt ved stien. Vi har modeller, der giver et blidt lys og gør en spadseretur i haven til en hyggelig fornøjelse - også når solen er gået ned. Vores udvalg af pullerter byder på elegante, moderne og stilrene designs, der passer godt ind i de fleste haver.

Spørger du os, så er vi ikke i tvivl: Vi anbefaler LED-belysning, når du skal investere i lamper til udendørs brug. Her får du nemlig mest for pengene. Lamperne har en lang levetid og er desuden mere miljøvenlige end de traditionelle lyskilder så som glødepærer. Samtidig er LED-lamperne mindre følsomme overfor det omskiftelige klima her i Norden, og dine lamper er godt rustede til at holde til både blæst, regn, sne og varme.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Varen var flot som på billedet og den kom hurtigt 👌
Elisabeth Vaaben Funck
1. Februar 2021
Meget tilfreds
Hurtigt, god og fleksibel handel
Isabella Ploug Hansen
7. Januar 2021
Super nemt at bestille, varerne ankommer hurtigt. Så det er bestemt ikke sidste gang vi handler her.
Charlotte
12. Januar 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot