• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Udendørs væglamper

Vores lyse sommernætter er skønne, ligesom vinterens klare stjernehimmel er et fantastisk syn. Men resten af tiden har vi det ærlig talt temmelig mørkt om aftenen og natten her i Danmark. Der er ikke megen sjov ved at stå og fumle ved hoveddøren en regnvåd efterårsaften, fordi du ikke kan finde nøglehullet i mørket. Og sensommerens stille aftener på terrassen bliver en anelse hyggeligere med lidt blidt lys omkring os. Med andre ord er der mange gode grunde til, at du skal sikre dig ordentlig udendørsbelysning omkring din bolig.

Hvis du er usikker på, hvor du har brug for udendørs belysning, så tænk over, hvilke steder du oftest savner lidt ekstra lys. Det er som regel en god indikator for, hvor det vil være værd at investere i en ekstra lyskilde. Oftest har vi brug for væglamper ved hoveddøren, på terrassen, ved haveskuret, kældertrappen og indkørsler. Vi har et bredt sortiment af væglamper til udendørs brug, så du kan snildt finde lamper til de forskellige områder, hvor du ønsker at optimere belysningen. Som du kan se her på siden, har vi forskellige stilarter, så du kan vælge de væglamper, der bedst passer til dit hjems facade og din have.

Vores væglamper er robuste og udviklet med tanke på, at de skal kunne holde til det nordiske klima. Vi anbefaler LED-belysning, fordi der er flere fordele at hente med den lyskilde. LED er for eksempel ikke nær så følsom overfor temperatursvingninger som de klassiske varmekilder. Det er derfor en oplagt løsning også til udendørsbelysning.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Luxer har rigtig god smag med lamper i høj kvalitet og flot design. Har købt flere lamper her allerede, og får altid topklasse service.
Lars Nikolajsen
19. Oktober 2020
Fin service, varen kom hurtigt efter bestilling. Pakket forsvarligt ind, god kvalitet. Var ikke lige opmærksom på at det var samle selv lamper..
Jan Østerling
17. Februar 2020
Varer ankommet til tiden, præcis som bestilt
Michael Frandsen
18. November 2020
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot