• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Brands

Brands

Her hos os finder du både en række af de store, kendte brands samt mindre kendte men vældig lovende brands. Vi tror nemlig på, at små brands en dag kan blive de største på markedet. Derfor følger vi godt med i udviklingen og har fingeren på pulsen, når det handler om at spotte de nyeste designs med potentiale. Du finder derfor et bredt udvalg af lamper i forskellige stilarter samt moderne LED-pærer, når du besøger luxer.dk. Alle vores mærker er udvalgt, så du får flot design, god funktionalitet og naturligvis høj kvalitet.

Ligesom mange af vores kunder er vi faldet pladask for UMAGE’s smukke fjerlamper, der nytænker lampens materielle udgangspunkt. UMAGE’s lampeunivers henvender sig både til drømmeren og til minimalisten. Den sidstnævnte kan for eksempel let forelske sig i deres stilrene Asteria Pendel. Deres fokus på miljøansvar spiller i øvrigt godt sammen med vores fokus på LED-belysning, der jo netop er fremtidens miljøvenlige løsning indenfor belysning. I webshoppen finder du også et stort udvalg af lamper fra det danske brand Ebb & Flow. Deres dekorative glaslamper tilfører rummet en hyggelig atmosfære samtidig med, at lamperne bevarer et moderne look. Glaslamperne opnår deres fulde potentiale, når de kombineres med en elegant dekorationspære. Du kan fx vælge en fra Philips eller fra Osram.

Vi kunne let fortsætte præsentationen af vores brands, men vi ved godt, at et billede ofte siger mere end tusind ord. Derfor vil vi opfordre dig til i stedet at klikke ind på de forskellige mærker og finde din favorit. Her præsenterer vi hver enkelt lampe og pære. Vi har naturligvis også mange stemningsbilleder, så du kan få et indtryk af produkterne i brug.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Nemt at bestille og er fremme til den lovede tid. Fint fint.
Lizzie Kofoed
16. November 2020
Super nemt at bestille, varerne ankommer hurtigt. Så det er bestemt ikke sidste gang vi handler her.
Charlotte
12. Januar 2021
Hurtig ekspedition.
Svend Erik Karstenskov
19. Februar 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot