Ebb & Flow

En bred vifte af belysningsartikler, fra stof lampeskærm til bord- og pendellamper, i mundblæst glas og krystal

Om Ebb & Flow

Ebb & Flow blev grundlagt af Susanne Nielsen, som har over 20 års erfaring inden for international handel, marketing og konceptudvikling inden for mode- og hjemmetilbehørsbranchen. Efter mange år i London, vendte hun tilbage til Danmark i 2009, hvilket medførte en lidenskab for interiørdesign og skønheden i forskellige landes kultur- og håndværkstradition.

Ebb & Flow designer og producerer dekorativ belysning, med alle design skabt af ejeren Susanne Nielsen. Ved at bruge klassisk britisk og nordisk stil som udgangspunkt kombineret med en passion for de grundlæggende materialer glas, krystal, metal og tekstiler, er resultatet en stil, der kombinerer belysning og glas med en fin luftig enkelhed og en moderne kant og dybde. Alle deres designs er lavet for at bringe varme og glæde, oversat gennem farver og former, der inspirerer og tilbyder varig skønhed.

Ebb & Flow-produktionen er defineret af ordentligt traditionelt håndværk, og ved kun at bruge ægte materialer som glas, krystal, metal og stof. Alle lamper fremstilles og samles i Europa af mennesker - mundblæst glas og håndskåret krystal fremstilles af talentfulde håndværkere og kvinder i Polen, og stofskærme og elektriske dele til lamperne samles i Danmark.

Baseret i Danmark består Ebb & Flow af et lille, dedikeret team hvis vision er at bringe sofistikeret lysdesign til mennesker over hele verden. Ebb & Flow har modtaget flere berømte priser. De blev tildelt tre titler på The German Design Award 2019 og i 2018 modtog de den prestigefyldte danske titel 'Gazelle business', som er en stærk indikator for succes.