• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Ebb & Flow - Design med personlighed og elegance

Elegance, designbevidsthed og personlighed er bare nogle af de ord, man forbinder med Ebb & Flow. 

Produkterne udstråler elegance og bidrager til æstetikken i dit hjem. Den udsøgte belysning dekorerer ethvert rum og er et kunstværk i sig selv. Ebb & Flow bestræber sig på at skabe sofistikeret og innovativt lysdesign til private hjem og professionelle rum. 

Bevidstheden i deres designs er ikke til at tage fejl af. Med organiske kurver og former, finder designeren bag Ebb & Flow, Susanne Nielsen, inspiration i bl.a. naturen. De smukke designs er ikke gået ubemærkede hen. Uva, Horizon Surface-lampen, Lute, Smykke og Futura har alle skabt opmærksomhed. De har med god grund fået stor anerkendelse ved diverse design awards. 

Din personlighed får lov til at skinne igennem, når belysning fra Ebb & Flow er repræsenteret i din boligindretning. De forskellige kombinationsmuligheder af materialer, former, farver, mønstre og størrelser tillader dig at skabe dit eget design, som passer hjemme hos dig. Glasset er mundblæst, og stoflampeskærmene er syet i hånden. De håndlavede produkter og den menneskelige proces bag, tilfører en passion og giver dig et unika fra Ebb & Flow.

Ebb & Flow lampeskærme

De naturinspirerede, håndsyede lampeskærme såsom Botanical, Braches og Fern leaves giver et godt modspil til de mere hårde materialer i form af glas, krystal og messing. Stoffet tilfører en blødhed og giver en stemning af ro, hvilket skaber en god balance. Du kan kombinere din stoflampeskærm med en lampefod og designe din egen bord- eller gulvlampe, som vil give et personligt præg i din stue, entré eller soveværelse. Du kan også anvende din lampeskærm som en pendel til f.eks. at hænge ned over spisebordet eller i hjørnet af stuen. Endeligt kan den benyttes som væglampe; ideelt over natbordet.

Ebb & Flow lampefødder

De smukke vintagelampefødder af mundblæst glas er dekorative og fulde af karakter. De kan anvendes som bord- eller gulvlamper afhængigt af, hvilken størrelse og lampeskærm du vælger, samt hvor du giver den en plads i dit hjem. Det yndefulde glas kombineres med håndmalet metallisk farve i blandt andre den skulpturelle Futura, som komplimenterer designet fyldestgørende. 

Du vil opdage, at det fulde potentiale bliver brugt i de enkelte designs. Det er også tilfældet her blandt lampefødderne som med den dråbeformede Lute, der også findes som pendellampe. Den er enkel og samtidig meget luksuriøs i sit udtryk, som passer godt på et bord eller gulv, men den fungerer også ideelt som pendel til en stemningsfuld belysning.

Ebb & Flow bordlamper

Bordlamperne fra Ebb & Flow er på én og samme tid humoristiske og stilfulde. De giver dig lyst til at finde en plads til dem i dit hjem. Glow in a dome er som titlen referer; en glød i en kuppel. Det lyder simpelt med en pære, der oplyser en glaskuppel, men resultatet er smagfuldt eksekveret. 

Ligeså er Speak up!, hvor pæren i den høje, slanke kuppel agerer som en mikrofon og opfordrer dig til at ytre din mening. Du kan sætte bordlampen i reolen, på skænken, i vindueskarmen eller måske i stuens hyggekrog.

Ebb & Flow glaspendler

En pendellampe fra Ebb & Flow er som at have et kunstværk hængende ned fra loftet. Bliv betaget af det smukke glas og lampens udformning med bløde kurver. Pendlerne opfylder dit behov for belysning og samtidig udfylder de en særlig plads i din personlige boligindretning. 

Den tidløse, runde glaspendel, Rowan, var det første design fra Ebb & Flow, og designeren Susanne Nielsen har da også selv Rowan hængende over sit spisebord. 

Du vil nok bemærke den røde tråd i designene, som går igen i lampefødder og pendler og sågar væglamper. Hvorfor ikke udnytte et godt design, så man kan få glæde af det i alle huset rum, hvor det passer ind. Lampen Horizon hænger smukt som pendel, men findes også som væglampe, Horizon surface. Det er værd at nævne, at Horizon surface modtog prisen som vinder af Iconic Awards 2020 Innovativt interiør.


Unikke lamper af mundblæst glas

Det karakteristiske mundblæste glas, giver dig et unika fra Ebb & Flow. Luftbobler anses ikke som fejl, da de bidrager til et enestående eksemplar, der giver karakter og bekræfter den menneskelige proces bag produkterne. Det tilføjer personlighed og giver en autentisk følelse af arbejdsgangen. Ebb & Flow leverer og hylder håndværk af høj kvalitet, som ikke er maskinelavet, men fremstillet i hånden i Europa.


Ebb & Flow i konstant udvikling

Udtrykket ebbe og flod forbindes med tidevandets bevægelser, hvor vandstanden er henholdsvis faldende og stigende. Denne bevægelse er sigende om virksomheden og kreativiteten bag, som aldrig bevarer stilstand, men fokuserer på udvikling og inspiration til boligindretningen. Ebb & Flow ønsker at være en del af den konstante forandring og måden, hvorpå vi indretter vores hjem. Folk skal inspireres på en innovativ facon, så det personligt udtryk sætter sit præg.

Ebb & Flow og deres vision

Susanne Nielsen er grundlæggeren og designeren bag Ebb & Flow. Hun er en autodidakt designer med meget på hjerte. Inspirationen finder hun i parfumeflasker, smykker, det antikke samt naturen, hvilket skinner klart igennem i hendes designs. Intentionen er at give din belysning karakter og bidrage til den personlige stil i boligindretningen og derigennem skabe meningsfulde designs. For Susanne Nielsen handler det ikke om den nyeste mode. Det handler om at inddrage den menneskelige proces og skabe innovative og tidløse designs af smukke materialer, som du kan dekorere dit hjem med og nyde. Du får derfor et hav af muligheder for at indrette dit hjem, som du ønsker dig. Vælg den farve, form og størrelse i glas, krystal eller stof til at inspirere dig til at skabe den stemning, der passer hjemme hos dig.


Køb Ebb & Flow hos Luxer

Ebb & Flow specialiserer sig i dekorativ og innovativ belysning med en sans for elegance og øje for smukt design, som passer ind i ethvert miljø. Ydermere skaber de håndlavede lysdesigns, som sikrer kvalitet og afspejler din personlighed.

Her på Luxer er vi betaget af æstetikken i de designs, Ebb & Flow skaber. De elegante materialer omfavner hinanden og muliggør uendelig mange kombinationsmuligheder. Det er ikke svært at bestemme sig for, at man gerne vil eje et produkt fra Ebb & Flow- det svære består i at beslutte sig blandt de utrolig mange valgmuligheder. Og dét er det unikke! Du bestemmer selv, hvordan din belysning skal se ud alt efter dit temperament, stil og præferencer. Se vores brede udvalg af designs, størrelser, farver, mønstre og konjekturer her på hjemmesiden.

Find dine favoritter hos Luxer og tilføj personlighed til dit hjem.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

God service og gode produkter
Morten
18. November 2020
God kundeservice og fik leveret varen hurtigt.
Frank Bovbjerg
30. Maj 2021
Super service til aftalt tid.

Mvh. Stig
Stig
25. Januar 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot