• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Indendørsbelysning

Indendørsbelysning

Det er ikke raketvidenskab, men alligevel glemmer mange det: Belysningen er afgørende for, hvordan et rum opleves. Dels indgår lampen som en del af indretningen og er derved med til at udtrykke stilen i rummet. Dels har selve den valgte pære med sin specifikke lysstyrke og farvegengivelse indflydelse på lyset i rummet og dermed også på stemningen. Så vi forstår godt, hvis du ikke bare tager den første den bedste lampe, men ønsker at finde den helt rette til dit hjem.
Når du skal vælge nye lamper til boligen, anbefaler vi, at du ikke udelukkende går efter designet (selvom det er fristende og let at forelske sig i en smuk lampe!). Husk også at se på, hvilke formål dine forskellige lamper skal have. Har du både design og funktion in mente, er du bedre sikret et resultat, du bliver fuldt tilfreds med.

Mangler du hyggebelysning i soveværelset? Drømmer du om en markant lampe over spisebordet? Eller er der lidt for mørkt i hjemmekontoret, når arbejdet trækker ud? Vi har moderne løsninger til alle rum. Vores sortiment udvælges efter design, funktionalitet og kvalitet. Vi bestræber os på at have et udvalg, der byder på flere stilarter, så du kan finde de lamper, der passer godt ind i lige præcis dit hjem. Derfor kan du både finde nogle af de store etablerede brands samt mindre up coming brands i shoppen. Du kan selvfølgelig få fingre i den populære fjerlampe fra UMAGE, der ligner en drøm. Du kan også vælge en unik, mundblæst lampe fra Ebb & Flow, der næsten virker som en lille kunstinstallation i stuen. Eller hvad med en af Nordluxs stilrene og minimalistiske væglamper, hvis du ønsker en diskret løsning? Der er mange muligheder på luxer.dk. Vælg en af kategorierne herover og find inspiration til at forny dit hjem.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Hurtig ekspedition.
Svend Erik Karstenskov
19. Februar 2021
God service og gode produkter
Morten
18. November 2020
Fuldt ud tilfreds. Købte den fineste pendel på Luxer og modtog allerede pakken dagen efter🤩
Kim Josefine Haurits Nielsen
12. November 2019
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot