• Vi er E-mærket
  • Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  • phone+45 32 12 88 66

Sikker betaling hos Luxer.dk

Hos Luxer vægter vi vores kunders privatliv og sikkerhed højt. Dette gælder også i forbindelse med betaling for ordrer.
Vi forstår til fulde hvor vigtig det er for vores kunder, at kunne handle sikkert og trygt, og derfor samarbejder vi kun med danske betalingsgateways med høj sikkerhed.

Når du har fundet de produkter du ønsker og gerne vil betale, bliver du derfor automatisk omdirigeret til Quickpay som varetager hele betalingsprocessen. Alt foregår på en sikker server (SSL) og dine kortinformationer bliver hverken gemt hos Luxer eller hos Quickpay.

Du kan derfor altid handle trygt og sikkert på luxer.dk

1. Kreditkort

Du kan naturligvis hanlde via kreditkort på luxer.dk. Du udfylder blot dit kreditkortnummer, udløbsdato og kontrolciffer (ccv) hvorefter dine oplysninger valideres. Alle data indtastes på en sikker server hos Quickpay og sendes via en krypteret linie (SSL). Vi ser ikke dine data og ingen af dine oplysninger bliver gemt, hverken hos os eller hos Quickpay. Når du gennemfører betalingen, reserveres beløbet på dit kreditkort, men pengene hæves først når de bestilte vare er afsendt.
Uanset hvilket kreditkort du ønsker at betale med, er det 100% gebyrfrit for dig.
Dankort Visa Mastercard Maestro JCB American Express Diners


2. MobilePay

Med MobilePay slipper du helt for besværet og usikkerheden omkring kortbetalinger. I betalingsvinduet vælger du blot MobilePay som betalingsmetode og indtaster dit mobilnummer.
Så snart du via mobiltelefonen har accepteret betalingen, bliver din ordre gennemført og du sendes automatisk videre til bekræftelsessiden.
Betaling med MobilePay er nemt og sikkert og naturligvis helt omkostningsfrit fog dig.
MobilePay


3. ViaBill

Med ViaBill kan du udskyde betalingen. Når du er klar til at gå til betalingsvinduet, vælger du blot ViaBill som betalingsmetode. Du kan vælge denne løsning uanset om du har handlet hos ViaBill før eller om det er først gang.
Processen er nem og du betaler først når du har modtaget dine varer. Du kan vælge at betale hele beløbet på en gang eller at dele betalingen op i flere rater.
Med denne løsning skal du ikke bekymre dig om hvor eller til hvem du udlevere dine kortoplysninger - alt dette sker kun mellem dig og ViaBill.
ViaBill


4. Bankoverførsel

Ønsker du ikke at betale online, kan du altid betale via bankoverførsel. Vores bankoplysninger fremgår af ordrebekræftelsen og du kan i ro og mag overføre betalingen til Luxers konto.
Så snart vi har registreret din indbetaling på vores konto vil diner vare blive afsendt.
Bankoverførsel


4. Faktura

Når du handler som erhverv, kan du vælge at betale via faktura. Vi fremsender en faktura med alle relevante betalingsoplysninger, og så snart vi har registreret din betaling, vil dine varer blive afsendt.
Faktura