• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Udendørsbelysning

Udendørsbelysning

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe udendørsbelysning. Dels er det praktisk, og dels kan det være rigtig flot og skabe en særlig atmosfære. Når du kommer sent hjem, er det træls at stå og bøvle med husnøglen i mørket. Så kan det være rart, at der er sat passende lys op. Den rette belysning kan også være en god hjælp til ikke at snuble over trappetrinene i forhaven. Desuden kan udendørsbelysning, som tænder automatisk, være en god tyverisikring. Du finder selvfølgelig det hele i vores webshop.

I kategorierne herover kan du finde flere forskellige lamper, der er designet til udendørs brug. Der er naturligvis forskel på, hvilke lamper der egner sig bedst til praktisk belysning, samt hvilke der er oplagte som stemningsbelysning i haven og på terrassen. Vi har naturligvis også lamper til hjemmets indgang i forhaven, så du kan byde dine gæster velkommen på behørig vis. Er du på jagt efter spotlys, der kan monteres på væggen eller graves ned, er vi også leveringsdygtige i det.

Det er ikke tilfældigt, at du kan bruge LED-pærer i (næsten) alle vores udendørslamper. Der er nemlig mange fordele ved LED-belysning. Levetiden for en LED-pære er for eksempel meget lang, ja faktisk holder den i 10 til 25 år. Samtidig er LED-pærer ikke så følsomme overfor vejr og vind, og den er derfor et rigtig godt bud på en udendørspære.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Super service, hurtig levering, alt ok.
Steen Rasmussen
28. Januar 2021
Bedste anbefaling
Vi kan kun give Luxer.dk vores bedste anbefaling! Hurtig ekspedition og levering af en vare, som vi er meget glade for! Det kan ikke gøres bedre!
Karen Christiansen
13. Januar 2020
God service og gode produkter
Morten
18. November 2020
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot