• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Udendørsbelysning

Udendørsbelysning

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe udendørsbelysning. Dels er det praktisk, og dels kan det være rigtig flot og skabe en særlig atmosfære. Når du kommer sent hjem, er det træls at stå og bøvle med husnøglen i mørket. Så kan det være rart, at der er sat passende lys op. Den rette belysning kan også være en god hjælp til ikke at snuble over trappetrinene i forhaven. Desuden kan udendørsbelysning, som tænder automatisk, være en god tyverisikring. Du finder selvfølgelig det hele i vores webshop.

I kategorierne herover kan du finde flere forskellige lamper, der er designet til udendørs brug. Der er naturligvis forskel på, hvilke lamper der egner sig bedst til praktisk belysning, samt hvilke der er oplagte som stemningsbelysning i haven og på terrassen. Vi har naturligvis også lamper til hjemmets indgang i forhaven, så du kan byde dine gæster velkommen på behørig vis. Er du på jagt efter spotlys, der kan monteres på væggen eller graves ned, er vi også leveringsdygtige i det.

Det er ikke tilfældigt, at du kan bruge LED-pærer i (næsten) alle vores udendørslamper. Der er nemlig mange fordele ved LED-belysning. Levetiden for en LED-pære er for eksempel meget lang, ja faktisk holder den i 10 til 25 år. Samtidig er LED-pærer ikke så følsomme overfor vejr og vind, og den er derfor et rigtig godt bud på en udendørspære.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Sikke en god service.
Når jeg skal handle et nyt sted online, ringer jeg altid til deres service telefon for at høre om det er et nummer hvor man kan komme i kontakt med nogen. I det her tilfældet, prøvede jeg en lørdag aften og til min overraskelse blev det svaret, jeg havde forventet en telefonsvarer :-)

Jeg bestilte 3 lamper lørdag aften og kunne hente den tirsdag.
Nemt hurtigt og super fine lamper :-)
Stine Amann Fredberg
29. April 2020
Smukke lamper med 3 Step decorationspærer…..
Passer smukt over er stort mørkt plankebord.
Herlev
10. Januar 2022
Lynhurtig levering. God kvalitet. Jeg har ikke fortrudt købet hos luxer. 👍
Camilla Ludvigsen
6. Oktober 2022
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot