Umage Carmina Mini - Turkis
Umage Carmina Mini - Turkis
navigate_before
  • Umage Carmina Mini - Turkis
  • Umage Carmina Mini - Turkis m/ hvid Tripod Table
  • Umage Carmina Mini - Turkis m/ sort Tripod Floor
  • Umage Carmina Mini - Turkis m/ sort pendel
  • Umage Carmina Mini - Turkis m/ sort Tripod Table
navigate_next
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Carmina Mini - Turkis

Ref.: 5710302020594
449 Kr
En smuk turkisfarvet lampeskærm der kan benyttes overalt i huset. Den kan kombineres med Umages mange ophæng/standere og dermed bruges som f.eks pendellampe, eller som bord- eller gulvlampe. Skærmen har et behageligt lys og er velegnet både til oplysning i gang eller kooridor, som dekoration i stuehjørnet eller som et lille stykke brugskunst.
Leveringstid: 1-2 hverdage

Carmina er designet af Søren Ravn Christensen og Anders Klem med inspiration fra danmarks smukke kystlinier med en klar henvisning til både bløde bølger og kurvede klitter. Carmina introducere rolige visuelle linier i en ellers streng linær tilgang til den nordlige simplitiske designhistorie.

Lampeskærmen er lavet i plast og akryl som praktisk talt ikke kan gå i stykker. Den levers usamlet, men samles nemt på få minutter uden brug af værktøj. Det anbefales at aftørre bladene med sæbevand inden samling påbegyndes for at minimere tiltrækning af støv.

Skærmen kommer uden fatning, ledning og ophæng/stander, men kan kombineres med alle Umages mange smukke og moderne standere og ophæng.
Den fås i farverne hvid, azur, rosa, grå, turkis og sahara. Den hvide skærm fås endvidere i en større størrelse med en diamter på 48cm.