• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Pendelophæng

Et pendelophæng er en kombination af flere elementer, som er uundværlige for enhver funktionel lampe. Du skal nemlig bruge et pendelophæng, hvis du har en lampe uden ledning i. Når du køber et pendelophæng på luxer.dk, består det enten af en ledning og en fatning, en ledning og en baldakin eller en ledning, en fatning og en baldakin. En baldakin er det lille og ofte tragtformede element, der skjuler lampens ophængningssted i loftet. Baldakinen kaldes af og til også for en fatningsskjuler. Det er ikke alle vores pendelophæng, hvor alle tre ting følger med. Er du i tvivl om, hvad der følger med, så kan du altid kontakte os og få mere information om det specifikke pendelophæng.

Det er med andre ord med pendelophænget, at du kan hænge din lampe op og koble den til elnettet. Du skal altså bruge et pendelophæng, hvis du har en lampe uden ledning i. De fleste ønsker et diskret pendelophæng, så det er selve den kunstneriske lampeskærm eller den dekorative pære, der er i fokus. Hos Luxer kan du finde flere stilrene og elegante pendelophæng, der passer godt sammen med de fleste lamper og pærer.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Perfekt handel - kan varmt anbefales. De bedste anbefalinger herfra👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Almira Bulic
30. Juni 2022
Super service til aftalt tid.

Mvh. Stig
Stig
25. Januar 2021
Vi bestilte en loftlampe torsdag ved 14-tiden. Et par timer senere fik vi en mail: vores lampe ville være fremme ved vores dør fredag. Da vi stod op fredag morgen lå pakken uden for vores hoveddør.
Lampen levede helt op til vores forventninger,så meget bedre kan en e-handel vel næppe gennemføres.
SUPER!!!👍
Ina Andersen
19. November 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot