• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  • phone+45 32 12 88 66

Luxers historie

Velkommen til Luxer.dk’s nye shop med fokus på salg af lamper fra forskellige danske designere, bl.a. VITA Copenhagen, Nordlux, EBB & FLOW og mange flere.

Luxer.dk har siden 2013 primært beskæftiget sig med salg af kvalitets LED-belysning samt salg af lamper. Forretningsidéen var at sælge energibesparende produkter uden at gå på kompromis med det æstetiske i lampen samt lyset. Idéen udviklede sig i 2017 til, ikke kun at sælge den bedste LED-pære til kundens lampe, men også at kunne tilbyde et stort og bredt sortiment af lamper fra forskellige danske designere. I starten af 2017 åbnede Luxer.dk sin nye shop med flere hundrede lamper og visioner om et sortiment af lamper der vil kunne dække enhver kundes ønsker og behov for dansk designede lamper med tilhørende kvalitets LED-lyskilde. 

Lampevirksomheden blev stiftet  af de 2 iværksættere og søskende Trine og Rasmus Simonsen og i 2018 overtaget af den nuværende ejer Morten Bagge.

Til tidligere kunder:

Alle tidligere kunder skal selvfølgelig have den samme service som tidligere, om ikke bedre! Da det ikke er alle produkterne, vi har flyttet med over på den nye side, kan det forekomme, at dine tidligere handlede varer ikke er på siden. Det er, med få undtagelser, stadig muligt for os at skaffe de produkter. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os med din forespørgsel. Du kan kontakte Morten på mb@luxer.dk, så vil han behandle din forespørgsel bedst muligt. 

Kontakt informationer:

Telefon: 32 12 88 66

Email: kontakt@luxer.dk

CVR-nr: 39955946