• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Halo Design

Vores lampedesigns fra Halo Design henvender sig til dig, der er på jagt efter en yderst stilfuld løsning, som samtidig understøtter dine praktiske behov for belysning i hverdagen. Når Halo Design udvikler nye produkter, er det med ét mål for øje: at kombinere det funktionelle og det æstetiske. Dét mål har de gang på gang opnået med deres spændende kollektioner som for eksempel DC-serien og Oslo-serien. Halo Design er et designfirma med drive og mod. Med andre ord er deres udviklere ikke blege for at eksperimentere og skille sig ud ved at lancere innovative produkter og præsentere nye teknologier. Måske netop af den grund har Halo Design nu kunnet fejre 25-års jubilæum. Hos Luxer er vi glade for Halo Designs professionelle engagement i branchen, der har resulteret i mange interessante lamper gennem tiden. Det kan vi godt lide, og derfor finder du her på siden et stort udvalg af Halo Designs praktiske og spændende lamper.

Vores lamper fra Halo Design er kendetegnet ved deres minimalistiske og stilrene udtryk. Det er lamper, der vil tage sig godt ud i ethvert hjem, og som kan mikses med mange stilretninger. I udvalget her i webshoppen på www.luxer.dk finder du både pendler, gulvlamper, bordlamper og væglamper. Du kan derfor let vælge flere lamper fra Halo Design og på den måde skabe en diskret men smuk rød tråd i indretningen derhjemme. I sortimentet har vi både lamper, der egner sig godt til at blive placeret og anvendt ved for eksempel kontorpladsen, sofakrogen, i børneværelse, i spisestuen med mere.

Vi har lagt vægt på, at vores udvalg af Halo Design produkter byder på lidt af hvert. Du kan derfor finde lamper, der er helt enkle i udtrykket, blottet for detaljer og med skarpe, rene linjer. Se for eksempel den flotte Nysø pendel. Samtidig har vi også lamper, der er blødere i faconen, hvor materialet fremstår mere varmt og helhedsudtrykket mere drømmende. Det gælder eksempelvis den smukke York pendel. Med Halo Design er der med andre ord mange muligheder, hvis du ønsker en moderne og stilren lampe, der både er funktionel og flot.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Hurtig ekspedition.
Svend Erik Karstenskov
19. Februar 2021
God personlig service
Vi er fuldt ud tilfredse med vores køb hos Luxer. Vi fik god og venlig service og vejledning i forbindelse med valg af lampen.
MBB
5. November 2019
Varen var flot som på billedet og den kom hurtigt 👌
Elisabeth Vaaben Funck
1. Februar 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot