Umage

Umage producerer æstetiske og funktionelle håndlavede lamper i høj kvalitet og med fokus på bæredygtighed i både produktion og materialer

Alle de ting i verden, der gør livet vidunderligt, er lavet af folk, der er villige til at gå den ekstra mile for at give dig en ekstraordinær oplevelse. På dansk har vi et ord for det meget. Ordet er UMAGE. Hvis du gør dig selv UMAGE betyder det at du har gjort noget ekstra - har gjort en ekstra indsats. Og det er præcis det, vi forsøger at gøre hver dag på UMAGE, ellers ville det bare ikke give mening.

Den danske virksomhed Umage tager historien om skandinavisk design videre end nogensinde før. De kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet, og blander det med tankevækkende håndværk og miljøpleje. Resultatet er enkelt: udsøgte design med en bæredygtig kant. Alle deres produkter er fladt pakket i stilfulde kasser for at optimere global logistik, reducere lager- og transportomkostninger og gøre deres designs mere tilgængelige og overkommelige. I processen minimerer de carbon footprint på vores planet og maksimerer vores etiske engagement i miljøansvar.

I deres udøvelse af skønhed og bæredygtighed søger de harmoni og sondring i det nordiske landskab. Deres designs er dybt forankret i det varierede bylandskab og rå natur omkring deres hjem i hjertet af København, Danmark.