Umage Chimes Cluster 3 Pendel - Mørk Eg
Umage Chimes Cluster 3 Pendel - Mørk Eg
navigate_before
  • Umage Chimes Cluster 3 Pendel - Mørk Eg
  • Umage Chimes Cluster 3 Pendel - Mørk Eg
  • Umage Chimes Cluster 3 Pendel - Mørk Eg
  • Umage Chimes Cluster 3 Pendel - Mål
navigate_next
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Chimes Cluster 3 Pendel - Mørk Eg

Ref.: 5710302022314
1.499 Kr
Den elegante Chimes pendel fra Umage, er en simpel men smuk slank pendel i massivt egetræ. I Cluster 3 versionen, er 3 pendler samlet i en smuk klynge samlet i een elegant rosette. Pendellampen lyser med et behageligt varmt lys på 3000 kelvin som i kombination med det mørke træ skaber en hyggelig atmosfære med en tydelig reference til natur og skov. De enkelte lamper kan justeres individuelt, så du selv bestemmer om lamperne skal hænge forskudt eller på linie.
Leveringstid: 2-4 hverdage

Designeren Asger Risborg Jakobsen har søgt inspiration i skovens mange forskellige træer og lysfaldet mellem bladene. Resultatet er en smuk serie med tre pendeler i organiske materialer med et minimalistisk og moderne udtryk.

Lampen fås både i denne version med 3 pendler samt i en version med blot een pendel. Begge udgaver fås i hhv lys, mørk og sort eg og kommer med indbygget LED der giver et varmt og hyggeligt lys (3000kelvin) Der medfølger 3 meter sort stofledning inkl. en sort metalrosette.

Brug f.eks Chimes pendlen i serie eller klynge over køkkenbordet, i læsehjørnet ved yndlingsstolen eller i hjørnet af stuen for at skabe en stemningsuld atmosfære.