Umage Chimes Cluster 3 Pendel - Sort Eg
Umage Chimes Cluster 3 Pendel - Sort Eg
navigate_before
  • Umage Chimes Cluster 3 Pendel - Sort Eg
  • Umage Chimes Cluster 3 Pendel - Sort Eg
  • Umage Chimes Cluster 3 Pendel - Sort Eg
  • Umage Chimes Cluster 3 Pendel - Mål
navigate_next
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Chimes Cluster 3 Pendel - Sort Eg

Ref.: 5710302022321
1.499 Kr
Den smukke Chimes Cluster 3 pendel i sort eg lyser med et behageligt varmt lys på 3000 kelvin som kombineret med det mørke træ skaber en rar atmosfære med en tydelig reference til natur og skov. Pendlen er lavet i massivt egetræ og er i denne version samlet med 3 lamper i een rosette. Den flotte klynge effekt opnås dermed hurtig med en nem om simpel installation.
Leveringstid: 2-4 hverdage

Designeren Asger Risborg Jakobsen har søgt inspiration i skovens mange forskellige træer og lysfaldet mellem bladene. Resultatet er en smuk serie med tre pendeler i organiske materialer med et minimalistisk og moderne udtryk.

Lampen fås både i denne version med 3 pendler samt i en version med blot een pendel. Begge udgaver fås i hhv lys, mørk og sort eg og kommer med indbygget LED der giver et varmt og hyggeligt lys (3000kelvin) Der medfølger 3 meter sort stofledning inkl. en sort metalrosette.

Brug f.eks Chimes pendlen i serie eller klynge over køkkenbordet, i læsehjørnet ved yndlingsstolen eller i hjørnet af stuen for at skabe en stemningsuld atmosfære.