• Fri fragt ved køb over 799 DKK
 • Gratis retur v/byt
 • 50 dages retur
 •  
 • phone+45 32 12 88 66
 • E-mærketVi er E-mærket
 • Trustpilot:
Halo Design Metropole Pendel - Ø15 - Sort
 • Halo Design Metropole Pendel - Ø15 - Sort
 • Halo Design Metropole Pendel - Ø15 - Sort
 • Halo Design Metropole Pendel - Ø15 - Sort

Metropole Pendel - Ø15 - Sort - Halo Design

Metropole Pendel Ø15 Sort er en elegant hængelampe i et industrielt design der tilføjer lidt kant og rå karakter til din boligindretning. Lampen har et blødt, behageligt og, måske vigtigst af alt, blændfrit lys der gør lampen velegnet i de fleste situationer - f.eks. over køkkenbordet, i entreen eller gangen.
899 Kr
Halo Design
Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis fragtDette produkt har gratis fragt
4,7 på Trustpilot
50 dages retur
Vi er E-mærket
Gratis retur ved ombytning
Produktbeskrivelse:
Metropole Pendel Ø15 Sort er en elegant hængelampe i et industrielt design der tilføjer lidt kant og rå karakter til din boligindretning. Lampen har et blødt, behageligt og, måske vigtigst af alt, blændfrit lys der gør lampen velegnet i de fleste situationer - f.eks. over køkkenbordet, i entreen eller gangen.

Halo Design Metropole pendel i mange varianter

Denne mindste version af Metropole pendlerne har en diameter på blot 15 centimer der gør lampen særligt velegnet i serier af flere, f.eks. langs køkkenbordet, og i klynger af eksempelvis tre styk i hjørnet af stuen. Pendlen findes også i to større versioner på hhv. 20 og 25 centimeter der både kan bruges alene eller i par eksempelvis over spisebordet eller sofabordet. Og hvis du synes at den sorte version er lidt for traditionel, kan du også få den i farven antik messing.
Metropole hængelamperne er en del af en stor serie, der også består af gulvlamper, væglamper og bordlamper. Se hele serien længere nede på siden.

Metropole pendel – dansk funktionelt design

Det er danske Halo Design der står bag den populære Metrolpole Serie. Serien er designet af stifteren af Halo Design, Michael Waltersdorff og er udviklet med fokus på Halo Designs 4 kerneværdier: Dansk identitet, nordisk design, funktionalitet og værdi for pengene. Det synes vi egentlig han er sluppet ret godt fra da han designede Metropole Pendel Ø15 Sort.

Halo Design har da også en helt klar mission:
Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. Vi genopfinder konstant vores designsprog, så vi forbliver nutidige og bæredygtige. Samtidig er vi tro mod vores filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.


Metropole Pendel leveres uden lyskilde

Denne pendel fra Halo Design leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

Metropole Pendel benytter 1 stk. E27 standardpære på max 28w - og med en E27 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

Når du skal vælge pære til din Metropole Pendel, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din pendel skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Halo Design lampe skal kunne dæmpes.
På den måde kan din pendel opfylde forskellige behov i forskellige situationer. F.eks kan din Metropole lampe give et dæmpet lys til den hyggelige middag, lidt ekstra lys til læsning af avisen eller et godt kraftigt lys til rengøringen.

Har du ikke en dæmperkontakt kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Metropole Pendel via en almindelig tænd/sluk kontakt.

Specifikationer:
MærkeHalo Design
DesignerMichael Waltersdorff
MaterialeGlas
FarveSort
FatningE27
Diameter15 cm
Højde15 cm
LyskildeMax 28W
DæmpbarAfhænger af lyskilde
LysdæmpereMedfølger ikke
Spænding230 VAC
Ledning2,5 meter sort stofledning
KapslingsgradIP20
EAN nummer5705639739042
Lev. nr.739042
DankortVisaMobilePayMastercardBankoverførselFaktura
 • local_shippingFri fragt

  På alle køb over 799 Kr

 • Vi er E-mærketE-mærket

  Din garanti som kunde

 • lockSikker betaling

  Al data krypteres

 • starsTrustpilot score: 4,7

  Se anmeldelser her