Halo Design DC Fatning - Sort
 • Halo Design DC Fatning - Sort
 • Halo Design DC Fatning - Sort
 • Halo Design DC Fatning
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

DC Fatning - Sort - Halo Design

Halo Design - Ref.: 5705639734412
765 Kr
Dette innovative fatningssæt fra Halo Design er både praktisk og pænt. De bløde rundede former giver fatningssættet et harmonisk udtryk, der passer godt sammen med materialevalget. Fatningen er udformet i aluminium og har en flot bøjle i egetræ. Den dekorative bøjle har også et praktisk formål, idet du med den kan rotere den sorte skærm. Det er således let at justere på lampen med blot én hånd og indstille lyset, som du ønsker det til situationen.
Leveringstid: 1-2 hverdage

Du vælger selv, hvilken pære du vil bruge til dit sorte fatningssæt fra Halo Design. Det vil se flot ud, hvis du vælger en af de moderne dekorationspærer, der er meget populære. Du bør naturligvis vælge en pære, der giver den type lys, du ønsker. Der medfølger selvfølgelig en matchende stofledning, når du bestiller dit nye fatningssæt. Du har også mulighed for at købe det stilfulde fatningssæt i hvid, hvis du foretrækkeren lidt lysere farve.

DC Fatning leveres uden lyskilde

Denne fatning fra Halo Design leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

DC Fatning benytter 1 stk. E27 standardpære på max 40w - og med en E27 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

Når du skal vælge pære til din DC Fatning, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din lampe skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Halo Design lampe skal kunne dæmpes.
På den måde kan din lampe opfylde forskellige behov i forskellige situationer. F.eks kan din DC Fatning give et dæmpet lys til den hyggelige middag, lidt ekstra lys til læsning af avisen eller et godt kraftigt lys til rengøringen.

Har du ikke en dæmperkontakt kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din DC Fatning via en almindelig tænd/sluk kontakt.

Specifikationer:

MærkeHalo Design
DesignerMichael Waltersdorff
MaterialeAluminum, Træ
FarveSort
FatningE27
Diameter10 cm
Højde8 cm
LyskildeMax 40W
DæmpbarAfhænger af lyskilde
LysdæmpereMedfølger ikke
Spænding230 VAC
Ledning2,5 meter sort stofledning
EnergiklasseE - A++
KapslingsgradIP20
 • local_shippingFri fragt

  På alle køb over 799 Kr

 • Vi er E-mærketE-mærket

  Din garanti som kunde

 • lockSikker betaling

  Al data krypteres

 • starsTrustpilot score: 4,7

  Se anmeldelser her

Produkter i samme serie:

Se tidligere produkter
Se næste produkter