Umage Clava Dine Pendel - Hvid
 • Umage Clava Dine Pendel - Hvid
 • Umage Clava Dine Pendel - Hvid
 • Umage Clava Dine Pendel - Hvid
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Clava Dine Pendel - Hvid - Umage

Umage - Ref.: 5710302020761
1.999 Kr
Umage Clava Dine Pendel - Hvid er en fantastisk pendellampe med en karakteristisk form inspireret af Umages populære Clava lampe. Den er ligesom lillesøsteren designet med et bælte af symetrisk placerede huller som giver lyset en ekstra dimension. Den har et eksklusivt look og et behageligt lys, som gør den velegnet over både spisebord og sofabord.
Leveringstid: 2-4 hverdage

Clava Dine pendellampen kan også fås i farverne rødokker, blå, brun, kobber, stål og messing og kan dermed nemt fås i en version der passer til ethvert hjem og enhver stil.
Lillesøsteren 'Clava' fås i farverne hvid, messing, kobber og stål.

Clava Pendel leveres uden lyskilde

Denne pendel fra Umage leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

Clava Pendel benytter 1 stk. E27 standardpære på max 15w led - og med en E27 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

Når du skal vælge pære til din Clava Pendel, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din pendel skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Umage lampe skal kunne dæmpes.
På den måde kan din pendel opfylde forskellige behov i forskellige situationer. F.eks kan din Clava lampe give et dæmpet lys til den hyggelige middag, lidt ekstra lys til læsning af avisen eller et godt kraftigt lys til rengøringen.

Har du ikke en dæmperkontakt kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Clava Pendel via en almindelig tænd/sluk kontakt.

Specifikationer:

MærkeUmage (tidligere Vita)
DesignerSøren Ravn Christensen
MaterialeAluminium
FarveMat hvid
FatningE27
Diameter43 cm
Højde28 cm
LyskildeMax 15W LED
DæmpbarAfhænger af lyskilde
LysdæmpereMedfølger ikke
Spænding230 VAC
 • local_shippingFri fragt

  På alle køb over 799 Kr

 • Vi er E-mærketE-mærket

  Din garanti som kunde

 • lockSikker betaling

  Al data krypteres

 • starsTrustpilot score: 4,7

  Se anmeldelser her