• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Klassiske Lampeskærme

På denne side har vi samlet alle vores klassiske lampeskærme, så du let kan få et overblik og finde dine favoritter. Ja, vi skriver ”favoritter” i flertal. For er du ligesom os, så falder du nok for mere end blot ét design, når du kigger siden igennem. Nu har vi advaret dig!

Oftest er lampeskærmen den mest dominerende part af lampen, og det er derfor bestemt ikke ligegyldigt, hvilket design du vælger. Naturligvis skal lampeskærmen opfylde de praktiske funktioner, du har behov for. Medmindre dine behov adskiller sig markant fra flertallets, så tør vi godt garantere, at alle vores klassiske lampeskærme opfylder dine praktiske behov for belysning. Derfor kan du roligt gå efter designet, når du beslutter dig for, hvilken lampeskærm der fremover skal pryde dit hjem.

Vi har i udvalget af vores klassiske lampeskærme lagt vægt på, at der stadigvæk skal være noget for enhver smag. Du kan for eksempel vælge ensfarvede lampeskærme i både afdæmpede og mere markante farver. Du kan også vælge lampeskærme, hvor inspirationen til motiverne er hentet i naturen: smukke blomster, bregneblade og grene med forårsskud. Flere af motiverne fås i forskellige farver, så du kan finde den kombination, du synes bedst om.

De mange lampeskærme designet af Ebb & Flow passer naturligvis flot sammen med de kunstneriske glaslampefødder fra Ebb & Flow. Men da vores lampeskærme er med standardmontering, er du ikke bundet til at kombinere dem med netop de lampefødder. Lampeskærmene passer til alle lampestativer og -ophæng med standardmontering. Det betyder også, at du både kan anvende de smukke skærme til pendelophæng (loftslampe) og som bordlampe.

Vi ved det godt: Det kan være rigtig svært at vælge mellem de mange flotte designs! Vil du høre vores kække løsning? Snup et par stykker af de smukke lampeskærme - så slipper du for at træffe det svære valg, og du får lidt at skifte mellem, når du synes, at hjemmet trænger til et nyt look. Det er en nem og smart måde at puste nyt liv i indretningen derhjemme.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Varer ankommet til tiden, præcis som bestilt
Michael Frandsen
18. November 2020
Varen var flot som på billedet og den kom hurtigt 👌
Elisabeth Vaaben Funck
1. Februar 2021
meget kunde orienteret.
tak for hjælp!
Yuiry
9. August 2021
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot