• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

DFTP Strap

I den omfattende strap serie, kendetegnet ved den unikke kombination af metal og læder, finder du et bredt udvalg at både modeller, størrelser og farver. Lamperne kommer med læderremme i både sort og lys brun, som du selv kan skifte som du lyster.  De enkle, men meget smukke, lamper kan indpasses overalt i hjemmet og skabe et sammenhængende look. 

Find din yndlings Strap lampe

Strap serien fra Design For The People er en omfattende serie der udover den populære Strap pendel også består af både gulvlamper, bordlamper og væglamper. Alle modellerne har den samme skønne detalje med en læderstrop i toppen af skærmen, som giver lampen dens karakteristiske udseende. Der medfølger to læderstroppe i hhv. sort og lys brun så du kan skabe det udtryk der egner sig bedst til din stil og din indretning. Alle lamper i DFTP Strap serien fås i sort og hvid og nogle modeller også i beige eller opal.

Strap pendel – til ethvert behov

Er du på udkig efter en ny pendel, så er Strap pendlen et godt bud. DFTP Strap pendel laves i fire praktiske størrelser, så du kan finde en model der passer til lige dit behov.
Den mindste Strap 16, der har en diameter på 16 centimeter, egner sig godt som hyggebelysning i hjørnet af stuen eller i serier af f.eks. 2-3 styk over køkkenbordet. Til spisebordet, eller f.eks. over køkkenøen vil vi anbefale Strap 27 eller Strap 36. Disse har en fin størrelse, hvor de hverken virker for små eller for store og du kan både bruge dem alene eller i sæt af to, hvis dit bord har lidt længde.
Skal det være rigtig stort, så tag et kig på Strap 48, der som navnet antyder har en diameter på hele 48 centimeter. Lampen kræver sin plads, men har du dette, så tager denne model sig meget flot ud.

Strap Gulvlampe – i moderne design

Er du træt af de klassiske gulvlamper, så tag et kig på DFTP Strap Gulvlampe. Her får du en gulvlampe i et moderne og enkelt design som passer ind i ethvert hjem. Lampen har en diskret lampefod, en slank stander og en smuk lampeskærm der nærmest virker som om den svæver. Og selvfølgelig har lampen også læderstroppen der kendetegner serien. Med en højde på 154 centimeter, er lampen velegnet ved sofaen eller lænestolen. Og den giver også et rart og behageligt lys til læsning af avisen. Lampens elegante design gør den dog også velegnet som en dekorativ lampe og til hyggebelysning i stuen eller andre rum.

Strap Bordlampe – en lampe der spreder stemning

Det elegante om stilfulde design gør Strap Bordlampe til en flot løsning når du skal have hyggebelysning på skænken eller lign. Lampen tager sig flot ud både tændt og slukket og det smukke og enkle design får lampen til at falde i et med omgivelserne. Den tiltrækker sig ikke opmærksomheden, men giver øjet noget at kigge på når blikket først falder på den. Lyset fordeles jævnt og giver et blødt og lækkert lys som bidrager til stemningen i rummet.

Strap Væglampe – klassisk og moderne

Her får du en væglampe der på en gang er klassisk og moderne. Strap væglampe har det typiske vægophæng hvor du både kan tænde og slukke lampen ligesom du kan justere lampehovedet, så du kan pege lyset i den retning hvor du ønsker det. Men i stedet for det – traditionelt – lidt lille og nogle gange lidt kedelige lampehovet, får du her en relativt stor skærm med den genkendelige designdetalje i form af den skønne læderstrop der kendetegner serien.
Skærmens størrelse på 16,5 centimeter giver et godt og blødt lys der gør Strap Væglampe velegnet til både læsning og hyggebelysning

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Fin service, varen kom hurtigt efter bestilling. Pakket forsvarligt ind, god kvalitet. Var ikke lige opmærksom på at det var samle selv lamper..
Jan Østerling
17. Februar 2020
God kundeservice og fik leveret varen hurtigt.
Frank Bovbjerg
30. Maj 2021
Meget tilfreds med at handle hos Luxer. Super service mindet, gode produkter til gode priser.. Alt godt herfra..
Jan Mortensen
30. Juni 2020
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot