• Fri fragt ved køb over 799 DKK
 • Gratis retur v/byt
 • 50 dages retur
 •  
 • phone+45 32 12 88 66
 • E-mærketVi er E-mærket
 • Trustpilot:
Halo Design Metropole Væglampe - Messing
  • Halo Design Metropole Væglampe - Messing

  Metropole Væglampe - Messing - Halo Design

  Metropole Væglampe Antik Messing er en elegant væglampe i et industrielt design der tilføjer lidt kant og rå karakter til din boligindretning. Lampen har et blødt, behageligt og, måske vigtigst af alt, blændfrit lys der gør lampen velegnet som læselampe, både ved lænestolen og i soveværelset lige som lampen fungerer godt som dekoration og til hyggebelysning.
  2.299 Kr
  Halo Design
  Leveringstid: 1-3 hverdage
  Gratis fragtDette produkt har gratis fragt
  4,7 på Trustpilot
  50 dages retur
  Vi er E-mærket
  Gratis retur ved ombytning
  Produktbeskrivelse:
  Metropole Væglampe Antik Messing er en elegant væglampe i et industrielt design der tilføjer lidt kant og rå karakter til din boligindretning. Lampen har et blødt, behageligt og, måske vigtigst af alt, blændfrit lys der gør lampen velegnet som læselampe, både ved lænestolen og i soveværelset lige som lampen fungerer godt som dekoration og til hyggebelysning.

  Halo Design Metropole væglampe i antik messing

  Udover den her viste version i farven antik messing, fås Metropole Væglampe også i mat sort. Metropole Væglampe er en del af en større serie, der også består af pendler, bordlamper og gulvlamper, der gør det muligt for dig at skabe en gennemgående stil i din indretning af hjemmet.
  Fælles for alle lamperne er den genkendelige og særegne lampeskærm der giver lamperne et industrielt retro look. Skærmen på Metropole Væglampe kan justeres i den retning du ønsker og tænd/sluk kontakten er placeret øverst på lampeskærmen så du nemt kan nå den.


  Metropole væglampe – dansk funktionelt design

  Det er danske Halo Design der står bag den populære Metrolpole Serie. Serien er designet af stifteren af Halo Design, Michael Waltersdorff og er udviklet med fokus på Halo Designs 4 kerneværdier: Dansk identitet, nordisk design, funktionalitet og værdi for pengene. Det synes vi egentlig han er sluppet ret godt fra da han designede Metropole Væglampe Messing.

  Halo Design har da også en helt klar mission:
  Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. Vi genopfinder konstant vores designsprog, så vi forbliver nutidige og bæredygtige. Samtidig er vi tro mod vores filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.


  Metropole Væglampe leveres uden lyskilde

  Denne væglampe fra Halo Design leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

  Metropole Væglampe benytter 1 stk. E27 standardpære på max 40w - og med en E27 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

  Når du skal vælge pære til din Metropole Væglampe, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din væglampe skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Halo Design lampe skal kunne dæmpes.
  I så fald kan vi anbefale en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Metropole Væglampe via lampens indbyggede tænd/sluk kontakt.

  Specifikationer:
  MærkeHalo Design
  DesignerMichael Waltersdorff
  MaterialeMetal
  FarveAntik messing
  FatningE27
  Diameter23,4 cm
  Højde31,7 cm
  LyskildeMax 40W
  Spænding230 VAC
  Ledning1,5 meter sort stofledning
  KapslingsgradIP20
  AfbryderJa, på lampeskærm
  EAN nummer5705639739110
  Lev. nr.739110
  DankortVisaMobilePayMastercardBankoverførselFaktura
  • local_shippingFri fragt

   På alle køb over 799 Kr

  • Vi er E-mærketE-mærket

   Din garanti som kunde

  • lockSikker betaling

   Al data krypteres

  • starsTrustpilot score: 4,7

   Se anmeldelser her