• Fri fragt ved køb over 799 DKK
 • Gratis retur v/byt
 • 50 dages retur
 •  
 • phone+45 32 12 88 66
 • E-mærketVi er E-mærket
 • Trustpilot:
Halo Design Metropole Pendel - Ø20 - Antik Messing
  • Halo Design Metropole Pendel - Ø20 - Antik Messing

  Metropole Pendel - Ø20 - Antik Messing - Halo Design

  Metropole Pendel Ø20 Antik Messing er en elegant hængelampe i et industrielt design der tilføjer lidt kant og rå karakter til din boligindretning. Lampen har et blødt, behageligt og, måske vigtigst af alt, blændfrit lys der gør lampen velegnet i de fleste situationer - f.eks. over sofabordet, i entreen eller gangen.
  1.299 Kr
  Halo Design
  Leveringstid: 1-3 hverdage
  Gratis fragtDette produkt har gratis fragt
  4,7 på Trustpilot
  50 dages retur
  Vi er E-mærket
  Gratis retur ved ombytning
  Produktbeskrivelse:
  Metropole Pendel Ø20 Antik Messing er en elegant hængelampe i et industrielt design der tilføjer lidt kant og rå karakter til din boligindretning. Lampen har et blødt, behageligt og, måske vigtigst af alt, blændfrit lys der gør lampen velegnet i de fleste situationer - f.eks. over sofabordet, i entreen eller gangen.

  Halo Design Metropole pendel i mange varianter

  Denne mellemste størrelse af Metropole pendlerne har en diameter på 20 centimer der gør lampen særligt velegnet i serier af flere, f.eks. langs køkkenbordet, og både alene eller i par over spisebordet. Pendlen findes også i en mindre version på 15 centimeter, der er velegnet til klynger samt en større på 25 centimeter der både kan bruges alene eller i par eksempelvis over spisebordet. Og hvis farven antik messing ikke er lige dig, fås lampen også i en mere traditionel mat sort.
  Metropole hængelamperne er en del af en stor serie, der også består af gulvlamper, væglamper og bordlamper. Se hele serien længere nede på siden.


  Metropole pendel – dansk funktionelt design

  Det er danske Halo Design der står bag den populære Metrolpole Serie. Serien er designet af stifteren af Halo Design, Michael Waltersdorff og er udviklet med fokus på Halo Designs 4 kerneværdier: Dansk identitet, nordisk design, funktionalitet og værdi for pengene. Det synes vi egentlig han er sluppet ret godt fra da han designede Metropole Pendel Ø20 Antik Mesing.

  Halo Design har da også en helt klar mission:
  Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. Vi genopfinder konstant vores designsprog, så vi forbliver nutidige og bæredygtige. Samtidig er vi tro mod vores filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.


  Metropole Pendel leveres uden lyskilde

  Denne pendel fra Halo Design leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

  Metropole Pendel benytter 1 stk. E27 standardpære på max 40w - og med en E27 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

  Når du skal vælge pære til din Metropole Pendel, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din pendel skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Halo Design lampe skal kunne dæmpes.
  På den måde kan din pendel opfylde forskellige behov i forskellige situationer. F.eks kan din Metropole lampe give et dæmpet lys til den hyggelige middag, lidt ekstra lys til læsning af avisen eller et godt kraftigt lys til rengøringen.

  Har du ikke en dæmperkontakt kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Metropole Pendel via en almindelig tænd/sluk kontakt.

  Specifikationer:
  MærkeHalo Design
  DesignerMichael Waltersdorff
  MaterialeGlas
  FarveAntik messing
  FatningE27
  Diameter20 cm
  Højde20 cm
  LyskildeMax 40W
  DæmpbarAfhænger af lyskilde
  LysdæmpereMedfølger ikke
  Spænding230 VAC
  Ledning2,5 meter sort stofledning
  KapslingsgradIP20
  EAN nummer5705639739073
  Lev. nr.739073
  DankortVisaMobilePayMastercardBankoverførselFaktura
  • local_shippingFri fragt

   På alle køb over 799 Kr

  • Vi er E-mærketE-mærket

   Din garanti som kunde

  • lockSikker betaling

   Al data krypteres

  • starsTrustpilot score: 4,7

   Se anmeldelser her