• Fri fragt ved køb over 799 DKK
 • Gratis retur v/byt
 • 50 dages retur
 •  
 • phone+45 32 12 88 66
 • E-mærketVi er E-mærket
 • Trustpilot:
Halo Design Metropole Gulvlampe - Messing
  • Halo Design Metropole Gulvlampe - Messing

  Metropole Gulvlampe - Messing - Halo Design

  Metropole Gulvlampe Antik Messing er en elegant gulvlampe i et industrielt design der tilføjer lidt kant og rå karakter til din boligindretning. Lampen har et blødt, behageligt og, måske vigtigst af alt, blændfrit lys der gør lampen velegnet både bag sofaen eller ved siden af lænestolen når avisen eller yndlingsromanen skal læses.
  1.999 Kr
  Vejl. pris: 2.499 Kr
  Halo Design
  Leveringstid: 1-3 hverdage
  Gratis fragtDette produkt har gratis fragt
  4,7 på Trustpilot
  50 dages retur
  Vi er E-mærket
  Gratis retur ved ombytning
  Produktbeskrivelse:
  Metropole Gulvlampe Antik Messing er en elegant gulvlampe i et industrielt design der tilføjer lidt kant og rå karakter til din boligindretning. Lampen har et blødt, behageligt og, måske vigtigst af alt, blændfrit lys der gør lampen velegnet både bag sofaen eller ved siden af lænestolen når avisen eller yndlingsromanen skal læses.

  Halo Design Metropole gulvlampe i antik messing

  Udover den her viste version i farven antik messing, fås Metropole Gulvlampe også i mat sort. Metropole Gulvlampe er en del af en større serie, der også består af pendler, bordlamper og væglamper, der gør det muligt for dig at skabe en gennemgående stil i din indretning af hjemmet.
  Fælles for alle lamperne er den genkendelige og særegne lampeskærm der giver lamperne et industrielt retro look. Skærmen på Metropole Gulvlampe kan justeres i både den retning og højde du ønsker og tænd/sluk kontakten er placeret øverst på lampeskærmen så du nemt kan nå den.


  Metropole gulvlampe – dansk funktionelt design

  Det er danske Halo Design der står bag den populære Metrolpole Serie. Serien er designet af stifteren af Halo Design, Michael Waltersdorff og er udviklet med fokus på Halo Designs 4 kerneværdier: Dansk identitet, nordisk design, funktionalitet og værdi for pengene. Det synes vi egentlig han er sluppet ret godt fra da han designede Metropole Gulvlampe Messing.

  Halo Design har da også en helt klar mission:
  Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. Vi genopfinder konstant vores designsprog, så vi forbliver nutidige og bæredygtige. Samtidig er vi tro mod vores filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.


  Metropole Gulvlampe leveres uden lyskilde

  Denne gulvlampe fra Halo Design leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

  Metropole Gulvlampe benytter 1 stk. E27 standardpære på max 40w - og med en E27 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

  Når du skal vælge pære til din Metropole Gulvlampe, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din gulvlampe skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Halo Design lampe skal kunne dæmpes.
  I så fald kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Metropole Gulvlampe via den indbyggede tænd/sluk kontakt.

  Specifikationer:
  MærkeHalo Design
  DesignerMichael Waltersdorff
  MaterialeMetal
  FarveMessing
  FatningE27
  Diameter23,4 cm
  Højde150 cm
  LyskildeMax 40W
  Spænding230 VAC
  Ledning2 meter sort stofledning
  KapslingsgradIP20
  AfbryderJa, på lampeskærm
  EAN nummer5705639739202
  Lev. nr.739202
  DankortVisaMobilePayMastercardBankoverførselFaktura
  • local_shippingFri fragt

   På alle køb over 799 Kr

  • Vi er E-mærketE-mærket

   Din garanti som kunde

  • lockSikker betaling

   Al data krypteres

  • starsTrustpilot score: 4,7

   Se anmeldelser her