• Fri fragt ved køb over 799 DKK
 • Gratis retur v/byt
 • 50 dages retur
 •  
 • phone+45 32 12 88 66
 • E-mærketVi er E-mærket
 • Trustpilot:
Halo Design Metropole Bordlampe - Sort
 • Halo Design Metropole Bordlampe - Sort
 • Halo Design Metropole Bordlampe - Sort

Metropole Bordlampe - Sort - Halo Design

Metropole Bordlampe Sort er en elegant bordlampe i et industrielt design der tilføjer lidt kant og rå karakter til din boligindretning. Lampen har et blødt, behageligt og, måske vigtigst af alt, blændfrit lys der gør lampen velegnet både på skrivebordet eller som hyggebelysning på skænken eller i hjørnet af stuen.
1.499 Kr
Vejl. pris: 1.699 Kr
Halo Design
Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis fragtDette produkt har gratis fragt
4,7 på Trustpilot
50 dages retur
Vi er E-mærket
Gratis retur ved ombytning
Produktbeskrivelse:
Metropole Bordlampe Sort er en elegant bordlampe i et industrielt design der tilføjer lidt kant og rå karakter til din boligindretning. Lampen har et blødt, behageligt og, måske vigtigst af alt, blændfrit lys der gør lampen velegnet både på skrivebordet eller som hyggebelysning på skænken eller i hjørnet af stuen.

Halo Design Metropole bordlampe i sort

Udover den her viste version i mat sort, fås Metropole Bordlampe også i farven Antik Messing. Metropole 3 Bordlampe er en del af en større serie, der også består af pendler, gulvlamper og væglamper, der gør det muligt for dig at skabe en gennemgående stil i din indretning af hjemmet.
Fælles for alle lamperne er den genkendelige og særegne lampeskærm der giver lamperne et industrielt retro look. Skærmen på Metropole Bordlampe kan justeres i den retning du ønsker og tænd/sluk kontakten er placeret øverst på lampeskærmen så du nemt kan nå den.


Metropole bordlampe – dansk funktionelt design

Det er danske Halo Design der står bag den populære Metrolpole Serie. Serien er designet af stifteren af Halo Design, Michael Waltersdorff og er udviklet med fokus på Halo Designs 4 kerneværdier: Dansk identitet, nordisk design, funktionalitet og værdi for pengene. Det synes vi egentlig han er sluppet ret godt fra da han designede Metropole Bordlampe Sort.

Halo Design har da også en helt klar mission:
Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. Vi genopfinder konstant vores designsprog, så vi forbliver nutidige og bæredygtige. Samtidig er vi tro mod vores filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Metropole Bordlampe leveres uden lyskilde

Denne bordlampe fra Halo Design leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

Metropole Bordlampe benytter 1 stk. E27 standardpære på max 40w - og med en E27 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

Når du skal vælge pære til din Metropole Bordlampe, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din bordlampe skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Halo Design lampe skal kunne dæmpes.
I så fald kan vi anbefale en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Metropole Bordlampe via lampens indbyggede tænd/sluk kontakt.

Specifikationer:
MærkeHalo Design
DesignerMichael Waltersdorff
MaterialeMetal
FarveSort
FatningE27
Diameter23,4 cm
Højde63 cm
LyskildeMax 40W
Spænding230 VAC
Ledning1,5 meter sort stofledning
KapslingsgradIP20
AfbryderJa, på lampeskærm
EAN nummer5705639739165
Lev. nr.739165
DankortVisaMobilePayMastercardBankoverførselFaktura
 • local_shippingFri fragt

  På alle køb over 799 Kr

 • Vi er E-mærketE-mærket

  Din garanti som kunde

 • lockSikker betaling

  Al data krypteres

 • starsTrustpilot score: 4,7

  Se anmeldelser her