• Fri fragt ved køb over 799 DKK
 • Gratis retur v/byt
 • 50 dages retur
 •  
 • phone+45 32 12 88 66
 • E-mærketVi er E-mærket
 • Trustpilot:
Halo Design Metropole 3 Lysekrone - Messing
  • Halo Design Metropole 3 Lysekrone - Messing

  Metropole 3 Lysekrone - Messing - Halo Design

  Metropole 3 Lysekrone Antik Messing er en elegant og moderne lysekrone i et industrielt design der tilføjer lidt kant og rå karakter til din boligindretning. Lampen har et blødt, behageligt og, måske vigtigst af alt, blændfrit lys der gør lampen velegnet over både spisebordet og sofabordet. De tre lampehoveder kan justeres i den retning du ønsker.
  5.999 Kr
  Halo Design
  Leveringstid: 1-3 hverdage
  Gratis fragtDette produkt har gratis fragt
  4,7 på Trustpilot
  50 dages retur
  Vi er E-mærket
  Gratis retur ved ombytning
  Produktbeskrivelse:
  Metropole 3 Lysekrone Antik Messing er en elegant og moderne lysekrone i et industrielt design der tilføjer lidt kant og rå karakter til din boligindretning. Lampen har et blødt, behageligt og, måske vigtigst af alt, blændfrit lys der gør lampen velegnet over både spisebordet og sofabordet. De tre lampehoveder kan justeres i den retning du ønsker.

  Halo Design Metropole lysekrone i Antik Messing

  Udover den her viste version i antik messing, fås Metropole 3 Lysekrone også i mat sort. Metropole 3 Lysekrone er en del af en større serie, der også består af pendler, gulvlamper, væglamper og bordlamper, der gør det muligt for dig at skabe en gennemgående stil i din indretning af hjemmet.
  Fælles for alle lamperne er den genkendelige og særegne lampeskærm der giver lamperne et industrielt retro look. De 3 lampeskærme på Metropole Lysekrone kan justeres individuelt i den retning du ønsker og du kan dermed sprede eller samle lyset, alt efter dit behov.


  Metropole lysekrone – dansk funktionelt design

  Det er danske Halo Design der står bag den populære Metrolpole Serie. Serien er designet af stifteren af Halo Design, Michael Waltersdorff og er udviklet med fokus på Halo Designs 4 kerneværdier: Dansk identitet, nordisk design, funktionalitet og værdi for pengene. Det synes vi egentlig han er sluppet ret godt fra da han designede Metropole 3 Lysekrone Messing.

  Halo Design har da også en helt klar mission:
  Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. Vi genopfinder konstant vores designsprog, så vi forbliver nutidige og bæredygtige. Samtidig er vi tro mod vores filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.


  Metropole 3 Lysekrone leveres uden lyskilder

  Denne lysekrone fra Halo Design leveres uden pærer, hvilket gør at du selv kan vælge de pærer der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

  Metropole 3 Lysekrone Messing benytter 3 stk. E27 standardpære på max 40w - og med en E27 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

  Når du skal vælge pære til din Metropole Lysekrone, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din lampe skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Halo Design lampe skal kunne dæmpes.
  På den måde kan din lysekrone opfylde forskellige behov i forskellige situationer. F.eks kan din Metropole lampe give et dæmpet lys til den hyggelige middag, lidt ekstra lys til læsning af avisen eller et godt kraftigt lys til rengøringen.

  Har du ikke en dæmperkontakt kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Metropole lysekrone via en almindelig tænd/sluk kontakt.

  Specifikationer:
  MærkeHalo Design
  DesignerMichael Waltersdorff
  MaterialeMetal
  FarveAntik messing
  FatningE27
  Diameter73 cm
  Højde46 cm
  LyskildeMax 40W
  DæmpbarAfhænger af lyskilder
  LysdæmpereMedfølger ikke
  Spænding230 VAC
  Ledning1,3 meter sort stofledning
  KapslingsgradIP20
  EAN nummer5705639739264
  Lev. nr.739264
  DankortVisaMobilePayMastercardBankoverførselFaktura
  • local_shippingFri fragt

   På alle køb over 799 Kr

  • Vi er E-mærketE-mærket

   Din garanti som kunde

  • lockSikker betaling

   Al data krypteres

  • starsTrustpilot score: 4,7

   Se anmeldelser her