Halo Design DC Væglampe - Hvid - Ø12
Halo Design DC Væglampe - Hvid - Ø12
navigate_before
  • Halo Design DC Væglampe - Hvid - Ø12
  • Halo Design DC Væglampe - Sort - Ø12
  • Halo Design DC Væglampe - Sort - Ø12
navigate_next
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

DC Væglampe - Hvid - Ø12

Ref.: 5705639734092
799 Kr
På udkig efter en ny væglampe? Så er der nok ikke noget smartere valg end denne DC væglampe i hvidt design. Trods en lille størrelse giver den rigeligt med lys - og den er justerbar, således lyset kan sendes hen i den ønskede retning! Lampen er primært lavet af metal, farvet i hvid, men samtidig med et beslag i ægte træ. Det skaber en smart kombination, som passer ind de fleste steder. Det simple og minimalistiske design gør lampen flot at kigge på, samtidig med at den er utrolig funktionel
Leveringstid: 1-3 hverdage

Danske Michael Waltersdorff har designet DC væglampen, så den bærer præg af nordisk stil. Dog med enkelte italienske elementer inkluderet, da Waltersdorff arbejdede sammen med Emanuele Patton. Samlet står vi med et gennemført design, der virkelig bringer harmoni med sig.

Lampen har en diameter på 12 centimeter og en højde på 10 centimeter. Den kommer med en ledning af stof, som i øvrigt også er hvid. Ledningen er 2 meter lang og har en afbryder. Modellen fås også i andre størrelser, samt med opal eller sort design.