Halo Design DC Pendel - Hvid - Ø26
Halo Design DC Pendel - Hvid - Ø26
navigate_before
  • Halo Design DC Pendel - Hvid - Ø26
  • Halo Design DC Pendel - Hvid - Ø26
  • Halo Design DC Pendel - Sort - Ø26
  • Halo Design DC Pendel - Sort - Ø26
navigate_next
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

DC Pendel - Hvid - Ø26

Ref.: 5705639734337
1.199 Kr
Vejl. pris: 1.499 Kr
Denne pendel er en del af den kendte DC-serie fra Halo Design. Her er der tale om en mellemstørrelse (der er tre størrelser i alt) og produktet er designet af Michael Waltersdorff. Pendlen passer næsten ind overalt: Den har et hvidt design, men der er også en bøjle af egetræ, hvilket skaber et roligt og naturligt look. Formen er oval og kan drejes, så lyset sendes det rette sted hen. Samlet er der tale om dansk design, når det er allerbedst, og pendlen må i den grad siges at være attraktivt!
Leveringstid: 1-2 hverdage

Udover pendlens bøjle, der er lavet af træ, finder vi også metal og aluminium som væsentlige dele af designet. Selve pendlen er af metal og danner en lampeskærm, der omgiver lyset fra de fleste sider. Den ovale form har naturligvis et hul i bunden, hvor lyset kan komme ud, og det kan du dreje over mod et hvilket som helst punkt i rummet. Utroligt alsidigt og med mulighed for at påvirke belysningen i rummet.

Det naturlige design gør pendlen oplagt til mange danske hjem. Hvis du er vild med den moderne og minimalistiske skandinaviske stil, er det i hvert fald et produkt, som lever op til forventningerne. Som sagt er dette produkt en mellemstørrelse. DC pendler findes også i størrelserne Ø18 og Ø40 og alle størrelser fås både i hvid, sort og opal.