Halo Design Dallas Glas Bordlampe - Ø24
Halo Design Dallas Glas Bordlampe - Ø24
navigate_before
  • Halo Design Dallas Glas Bordlampe - Ø24
  • Halo Design Dallas Glas Bordlampe - Ø24
navigate_next
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Dallas Glas Bordlampe - Ø24

Ref.: 5705639708369
899 Kr
I alt byder Dallas-serien på mange forskellige bordlamper. Denne er god at vælge, hvis du foretrækker en lampe der har en udmærket størrelse og et lyst design. Den måler 24 centimeter i diameter og 40 centimeter i højden. Med en børstet farve og opalglas som materiale er der heller ingen tvivl om, at den ser rigtigt godt ud. Bordlampen har en retrostil fra 60’erne, som er begyndt at blive populær igen.
Dette produkt er udgået og kan ikke længere købes

Den er flot og alsidig, så den kan placeres de fleste steder i hjemmet og passe godt ind sammen med den eksisterende indretning.

Overordnet har vi at gøre med en utrolig stilren lampe, som er ret efterspurgt for tiden. Halo Design har virkelig ramt rigtigt med deres Dallas-serie. Med en bordlampe som denne får du nemlig kvalitet i topklasse til en rigtig fornuftig pris. 

Lampen er dæmpbar, for der er en indbygget dæmper i lampefoden. Ledningen er lavet af plastik og er 2 meter lang. Da bordlampen ikke skal installeres, kan du placere den hvor end du vil, så længe der er adgang til strøm. Den fås også i andre varianter - eksempelvis i den lidt mindre Ø18-størrelse.