Halo Design Dallas Glas Bordlampe - Ø18
Halo Design Dallas Glas Bordlampe - Ø18
navigate_before
  • Halo Design Dallas Glas Bordlampe - Ø18
  • Halo Design Dallas Glas Bordlampe - Ø18
navigate_next
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Dallas Glas Bordlampe - Ø18

Ref.: 5705639708192
699 Kr
Vild med retro? Så kan du overveje denne Dallas bordlampe, der har et design, der godt kunne minde lidt om lamperne fra 1960’erne. Men de er ved at være populære igen, og derfor møder denne lampe også stigende popularitet. Den er produceret af velrenommerede Halo Design og fås i forskellige farver og størrelser. Perfekt at have stående på bordet, når der skal skabes en hyggelig stemning!
Leveringstid: 1-3 hverdage

Selvom den kun måler 30 centimeter i højden og 18 centimeter i diameteren, er det en lampe, der har stor indflydelse på stemningen i rummet. Den giver et behageligt lys takket være den indbyggede lysdæmper. Materialet er opalglas, det vil sige at det er hvidt og uigennemsigtigt. Designet er af højeste klasse, men bordlampen er alligevel prisvenlig. Den kan placeres i stuen såvel som på et værelse - der er mange muligheder, når det gælder indretningen.

Hvis du er vild med stilen og formen, men gerne vil have lidt flere valgmuligheder, er der også andre bordlamper i Dallas-serien. De varierer nemlig i størrelse og farver. I alt er der faktisk hele 7 farver. Størrelsesmæssigt kan du også vælge en lidt større variant, for eksempel Ø24.