• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Norlys Asker

Asker fra Norlys er en serie af moderne lamper i et simpelt og stilrent design. Serien består af både væglamper, stolpelamper og pullerter der alle er lavet i høj kvalitet beregnet til det hårde nordiske klima - og der ydes 10 års garanti mod korrosion. Den populære Asker væglampe fås i to størrelser og både som Up/down og som ren downlight.

Norlys Asker Væglampe

I Asker serien finder du væglampen i to forskellige størrelser. Den store 'Big' version har en bredde på 30,2 cm og en højde og dybde på 12,5 hvor den mindre Asker væglampe er på 22,5 cm i bredden , 11cm i højden og en dybde på blot 8,5 cm. Begge versioner kan fås både som downlight og som up/down. Dvs hvor lampen kun lyser nedad eller hvor den lyser både og og ned. Asker væglamperne fås med dæmpbart LED panal og den lille version kan endvidere fås med E27 fatning hvor du selv kan vælge pærer.

Norlys Asker Pullert

Til indkørsel og gangstier hvor det ikke er muligt at hænge væglamper, er Asker Pullerten et oplagt valg. Pullerten der fås i to versioner på hhv 55cm og 85cm kommer ligesom væglampen i farverne aluminium, grafit og sort - så du kan sagtens kombinere med f.eks både pullert i haven og væglamper på huset. Pullerten kommer med indbygget LED panel med en levetid 50.000 - 109.000 timer, så du får ikke noget bøvl med at skulle udskifte pærer. LED panelet er naturligvis dæmpbart og fås i lysstyker fra 585 til 689 lumen.

Norlys Asker Stolpelampe

Hvis dit udendørs areal er lidt større end en almindelig have, kan Asker Stolpelampen være den ideelle løsning. Stolpelampen har naturligvis samme lækre design som resten af serien, men fås kun i farverne aluminium og grafit. Der er indbygget LED panel på 18W med en lysstyrke på 962 lumen. Lampen kommer i to versioner på hhv 216 cm og 236cm.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

God kundeservice og fik leveret varen hurtigt.
Frank Bovbjerg
30. Maj 2021
Enkelt og nem hjemmeside og 1-2 dages levetid og er vild med mit køb!

KAN VARMT ANBEFALE Luxer.dk!!!
Oliver Frøsig
18. August 2020
Meget hurtig levering.
Fin kvalitet til pengene.
Kunde i Seest
25. Marts 2022
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot