• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Dekorationsbelysning

Skal der være fest, så lad der være fest. Og skal vi hygge, så lad os råhygge. Hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af både hverdag og mærkedage? Det synes vi i Luxer i hvert fald, er en god idé. Derfor har vi valgt at have kategorien ”dekorationsbelysning”. Her præsenterer vi dig for alternativer til de traditionelle stearinlys, som desværre både er dårlige for miljøet og indeklimaet samt soder dine vægge og lofter.

Vores LED-stearinlys giver dig mulighed for at opnå samme hyggelige og festlige stemning men uden de samme trælse bivirkninger. LED-stearinlys har været i rivende udvikling, og de produkter der nu er på markedet, og som vi forhandler på luxer.dk, tør vi uden tøven godt kalde for kvalitetsprodukter. Her på siden finder du både fyrfadslys og bloklys i den traditionsrige hvide farve. Lysene er nemlig lavet af ægte stearin, så de har samme udtryk som klassiske stearinlys. LED-lysene er desuden med bevægelige naturtro flammer, hvilket også er med til at give lysene det helt rigtige og varme udtryk.

Mangler du lys til din næste fest, anbefaler vi vores dekorative glitterlys. Flere af vores lys er med indbygget timer, så du kan sætte dem til automatisk at slukke på et bestemt tidspunkt. Skal din aften eller fest være ekstra hyggelig, er den diskrete lyskæde helt perfekt. Med sit blide lys skaber den en dejlig stemning – og så kan den bruges både indenfor og udenfor.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Fin service, flot vare, hurtig levering.
Christina Marcussen
22. Marts 2022
Varen var flot som på billedet og den kom hurtigt 👌
Elisabeth Vaaben Funck
1. Februar 2021
Varer ankommet til tiden, præcis som bestilt
Michael Frandsen
18. November 2020
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot