Nordlux Strap 48 - Hvid m/ sort rem
 • Nordlux Strap 48 - Hvid m/ sort rem
 • Nordlux Strap 48 - Hvid m/ brun rem
 • Nordlux Strap 48 - Hvid m/ sort rem
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Strap 48 - Hvid - Nordlux

Nordlux - Ref.: 5701581338586
2.199 Kr
Vejl. pris: 2.799 Kr
Med sit tidløse design får du her en lampe fra Nordlux, der vil passe godt ind i dit hjem mange år frem. Lampeskærmen har åbning både foroven og forneden, hvilket giver et flot lysudslip. Den hvide farve er diskret, men lampens størrelse gør dog pendlen til et væsentligt designelement i rummet. Den smalle læderrem, som pendlen hænger i, tilfører et råt element til lampens ellers bløde look. Kort sagt: Strap 48 er en smuk lampe i høj kvalitet.
Leveringstid: 2-3 hverdage

Strap-serien byder på en række lamper i forskellige størrelser og farver. Strap 48 er den største pendel i serien. Du kan også få den imponerende pendel i farverne sort, beige og børstet stål. Der medfølger altid to læderophæng, så du selv kan vælge den læderfarve, du ønsker.

Nordlux er kendt for at producere moderne lamper med inspiration fra den skandinaviske boligstil. Det er Strap-serien et fremragende eksempel på. Se også resten af serien, der foruden pendler består af bordlamper, væglamper og gulvlamper.

Strap Pendel leveres uden lyskilde

Denne pendel fra Nordlux leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

Strap Pendel benytter 1 stk. E27 standardpære på max 40w - og med en E27 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

Når du skal vælge pære til din Strap Pendel, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din pendel skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Nordlux lampe skal kunne dæmpes.
På den måde kan din pendel opfylde forskellige behov i forskellige situationer. F.eks kan din Strap lampe give et dæmpet lys til den hyggelige middag, lidt ekstra lys til læsning af avisen eller et godt kraftigt lys til rengøringen.

Har du ikke en dæmperkontakt kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Strap Pendel via en almindelig tænd/sluk kontakt.

Specifikationer:

MærkeNordlux
MaterialeMetal, Læder
FarveHvid
FatningE27
Diameter48 cm
Højde48 cm
LyskildeMax 40W
DæmpbarAfhænger af lyskilde
LysdæmpereIkke inkluderet
Spænding230 VAC
Ledning3 meter hvid stofledning med baldakin
KapslingsgradIP20
KlasseKlasse 2 (Dobbelt isoleret)

DatabladMonteringsvejledning

 • local_shippingFri fragt

  På alle køb over 799 Kr

 • Vi er E-mærketE-mærket

  Din garanti som kunde

 • lockSikker betaling

  Al data krypteres

 • starsTrustpilot score: 4,7

  Se anmeldelser her