Nordlux Strap 27 - Sort m/ brun rem
 • Nordlux Strap 27 - Sort m/ brun rem
 • Nordlux Strap 27 - Sort m/ sort rem
 • Nordlux Strap 27 - Sort m/ sort rem
 • Nordlux Strap 27
 • Nordlux Strap 27 - Sort m/ sort rem
 • Nordlux Strap 27 - Sort m/ brun rem
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Strap 27 - Sort - Nordlux

Nordlux - Ref.: 5701581337886
1.095 Kr
Vejl. pris: 1.499 Kr
Den enkle pendel Strap 27 i sort er et flot eksempel på, hvordan den traditionelle industrilampe kan genskabes i et design, der passer godt sammen med nutidens boligtrends. Her får du en lampe i høj kvalitet, hvor der er tænkt over alle detaljer. Det minimalistiske design brydes let af lampens ophæng, som er en smal strop i ægte læder. Der medfølger to stropper i farverne sort og brun, så du selv kan bestemme lampens endelige udtryk.
Leveringstid: 1-2 hverdage

Du går ikke galt i byen, når du vælger en designerlampe fra Nordlux. Deres populære pendel i Strap-serien fås i flere praktiske størrelser og flotte farver. Strap 27 kan du fx vælge i både sort, hvid, børstet stål, beige og opal.

Pendlen ser flot ud, når den hænger alene, men du kan også kombinere den med de andre pendler i serien for at skabe et moderne udtryk i din stue. Du kan også gå all in og vælge flere lamper fra Strap-serien, der består af pendler, bordlamper, væglamper og gulvlamper.

Se hele Strap-familien her på luxer.dk.

Strap Pendel leveres uden lyskilde

Denne pendel fra Nordlux leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

Strap Pendel benytter 1 stk. E27 standardpære på max 40w - og med en E27 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

Når du skal vælge pære til din Strap Pendel, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din pendel skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Nordlux lampe skal kunne dæmpes.
På den måde kan din pendel opfylde forskellige behov i forskellige situationer. F.eks kan din Strap lampe give et dæmpet lys til den hyggelige middag, lidt ekstra lys til læsning af avisen eller et godt kraftigt lys til rengøringen.

Har du ikke en dæmperkontakt kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Strap Pendel via en almindelig tænd/sluk kontakt.

Specifikationer:

MærkeNordlux
MaterialeMetal, Læder
FarveSort
FatningE27
Diameter27 cm
Højde27 cm
LyskildeMax 40W
DæmpbarAfhænger af lyskilde
LysdæmpereIkke inkluderet
Spænding230 VAC
Ledning3 meter sort stofledning med baldakin
KapslingsgradIP20
KlasseKlasse 2 (Dobbelt isoleret)

DatabladMonteringsvejledning

 • local_shippingFri fragt

  På alle køb over 799 Kr

 • Vi er E-mærketE-mærket

  Din garanti som kunde

 • lockSikker betaling

  Al data krypteres

 • starsTrustpilot score: 4,7

  Se anmeldelser her