Nordlux Strap 27 - Opal m/ sort rem
Nordlux Strap 27 - Opal m/ sort rem
navigate_before
  • Nordlux Strap 27 - Opal m/ sort rem
  • Nordlux Strap 27 - Opal m/ brun rem
  • Nordlux Strap 27 - Opal m/ brun rem
  • Nordlux Strap 27
  • Nordlux Strap 27 - Opal m/ sort rem
  • Nordlux Strap 27 - Opal m/ brun rem
navigate_next
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Strap 27 - Opal

Ref.: 5701581337688
895 Kr
Vejl. pris: 1.149 Kr
Strap 27 er designet til dig, der ønsker en tidløs lampe, som passer godt til den nordiske designstil. Denne model med den smukke opalglasskærm giver lampen et elegant udtryk. Strap 27 i opal spreder lyset flot både foroven og forneden og såmænd også diskret gennem den smukke glasskærm. Lampen har med sine 27 cm i diameter en praktisk størrelse og kan fx anvendes over sofabordet eller i par over et større spisebord.
Leveringstid: 1-2 hverdage

Med de eftertragtede pendler fra Nordlux har designduoen Bjørn + Balle ramt tidens trends. Kombinationen af flere materialer give pendlerne deres unikke look. Du kan få Strap 27 i farverne opal, hvid, sort, beige og børstet stål. Den smarte pendel fås også i en mindre udgave (16cm i diameter) samt to større modeller (36cm og 48cm i diameter). Den smalle læderrem er den røde tråd i Strap-serien, som består af både gulvlamper, bordlamper, væglamper og pendler.

Når du bestiller Strap 27 i opal, medfølger der to remme i ægte læder i farverne brun og sort. Så kan du selv vælge, hvordan din nye lampe skal designes.